Tagga till med Enrique!

Jag vägrar föresten bli nedslagen av sjukan. Här kommer lite peppmusik!


Enrique Iglesias feat. Ciara - Takin' back my love (Glam as you radio mix)


Sjuk, uäk!

Jag fick ju inget vick på aerobicen igår och fick åka iväg och instruera. Det var himla kul men inte en strålande idé eftersom att jag hade känt mig febrig på dagen. Nu har jag ont i halsen och huvudet, kaaasst! Det var i och för sig ganska tippat eftersom att typ alla var lite sjuka under resans gång. Men sjukt ovärt eftersom att det är valborgsvecka här i Uppsala. Ikväll kommer älsklings M och då ska vi dricka lite öl på Orvars. Imorgon är det fett ös på dammiddagen och på torsdag är det konstant fest hela dagen! Fett naajs! Bara min kropp skärper till sig nu..


Nu ska jag göra dagens sem och sen försöka ta mig in i duschen och iväg ner till stan. Vi ser väl hur det går..

Ha en härlig dag hörrni!



Warszawaaaa!


Den här helgen I went Polish!

Jajemän, helgen spenderades i Warszawa tillsammans med lite av tjejerna ur min förening som varit med och ordnade våra två senaste fester.

Vi har blivit stoppade av polisen, hoppat i sängar på efterfest med norrmän, blivit konstant utstirrade av polacker, sightseeat som galningar, shoppat i varuhus och på marknader, druckit öl, öl och mera öl och dessutom slibovicha (hur det nu stavas) som servitören kände sig tvungen att varna oss för; "I have to warn you - it's very strong!". Vi har spanat på polacker och annat löst folk, druckit drinkar på 40:de våningen och ätit allt från himel till jord under världens bästa frukostbuffé. Vi har garanterat gått upp åtminstone ett par kilo vardera, trots att vi har gått, gått, gått.

Nu ska jag äta makaroner och sen instruera aerobics, trots att jag håller på att bli sjuk. Fuck, fuck, fuck, jag får inte vara sjuk på valborg när M kommer.


Oh, we're going to Warszava!

Nu hörrni, ska vi ut på äventyr.

Tidigt, tidigt imorgon bitti åker vi iväg på sexaresa till Warszava för att festa, shoppa, hänga och sight-see:a! Det ska bli så himla härligt, har ingen ångest för skolan heller. Och så får man ju pengar imorgon, mycket najs för en kvinna utan kontroll på pengar.

Oh well , om jag skulle ta och gå och lägga mig nu, upp i ottan imorgon! Ha det super i helgen raringar!
Pöss!

Snark

Jag borde plugga nu egentligen men är helt otroligt trött. Ska kliva upp tidigt imorgon bitti och kolla igenom alla papper istället. Nu "Du är vad du äter" och sen "The mentalist".

Bahbay

I'm going Greek!

Blablaaaa.

Hej Hufvudstaden

Idag ska jag åka och träffa min mentor på advokatbyrån i Sthlm där hon arbetar. Det blir nog väldigt trevligt, men jag är lite orolig för hur det ska gå att hitta dit. Jag har rätt kast lokalsinner och därtill ingen uppfattning om vad gator och torg heter i huvudstaden. Men det löser sig säkert, jag är en sån som hellre frågar förbipasserande en gång för mycket!

Nu är jag i alla fall en hemskt duktig kvinna och håller på och tvättar.
Strax är första maskinerna klara, när jag har häng upp den och kört igång resten ska jag nog vila en stund... Mina ögon svider!

Hoppas ni får en härligt dag hörrni, det har vi väl förtjänat?!
Puss!

Tell me lies, tell me sweet little lies

Ny koreografi på aerobicsen idag. Det gick.. sådär, men var himla kul i  alla fall. Älsklings-M var där igen, hon är allt bra göllig hon!

I övrigt har jag inte gjort mycket. Hade ett möte som jag var tvungen att kila tidigare från för att fixa gästleg till min kompis, men tyvärr hade dom inte öppet på måndagar. Oh well...

Nån hämtade grejer. Nja, är allt jag har att säga.

Nu ska jag sova. Hej på er raringar!

Måndag betyder start för "det nya livet"

Jajemän, efter helgens drickande och ätande ska jag dra igång det nya livet igen. Gav bort en chokladkaka som blivit över till N, mycket nöjd över det :D

Nu ska jag repa aerobics, sen promenera ner till stan för andra gången idag, ha möte inför en kommande sittning och sedan iväg till gymmet för att instruera. Kanske stannar jag och sculpar också, we'll see, we'll see!

Hoppas ni har en fin dag, måndag är väl inte så farligt ändå? (Jag är bara nöjd över att förra veckan är slut)

Player, player, pants on fire

Bloggen har blivit behandlad styvmoderligt i helgen, och lika bra är väl det för såväl fredagen som lördagen har bestått av kalorifrossande i både flytande och fast form. Men nu kör vi igen.

fast imorgon, för nu ska jag hoppa ner i sängen och somna illa kvickt. Seminarium klockan åtta imorgon bitti. Ösch!

Nu lägger jag ner

Nu får det vara nog med pm:ande för ikväll. Imorgon bitti ska jag upp tidigt igen för att fixa klart. Urk, jag hatar min bristande självdiciplin som har satt mig i denna situation.

Träningen gick dock bra, även om jag tog det rätt lugnt. Min kondition är nog inte på topp efter allt slackande och jag vågar inte riktigt ta ut mig till hundra i början av passen av rädsla för att inte orka i slutet, men då har jag istället alltid krafter kvar efter passets slut. jaja, jag ska nog hitta nån bra nivå.

Nu ska jag i alla fall sova. Imorgon vankas plugg, lunch med damerna, en massa jobb inför lördagens middag och så en liten bal (jaja, högtidsmiddag) på det. Najs.

Sov gott hörrni!


Dagens mat

Frukost: Fiberhavregrynsgröt med frusna hallon & blåbär och mjölk, kaffe med mjölk till det.

Mellanmål: Lättfil med frusna hallon

Lunch: Fiskbullar med hemgjort potatismos (jag vet, inte alls ok, men jag köpte fiskbullarna när jag mådde dåligt och inte var sugen på något annat, och fiskbullar i buljong måste ha potatismos till!), och gröna ärtor. Lightsaft.

Mellanmål: 2 kaffe med mjölk, en stor hemma och en liten på skolan

Middag: Fullkornsbröd (sånt där riktigt brunt, kompakt bröd) med smör, sallad och makrill i tomatsås och 1 kopp-soppa italiensk minestrone. Lightsaft.

Mm.. Än så länge har det gått utmärkt att undvika onyttigheter. Men så har jag ju bara hållit på i ett par dagar.
Hmm. Men det är ju pm-period och då tenderar jag annars att unna mig en massa, så jag tycker jag har varit duktig ändå.

Ikväll ska jag träna - Power step core. Och så promenad dit och hem!

Sista chansen att söka högskola!

På grund av datahaverier har de förlängt ansökningstiden hos studera.nu tills idag klockan 12.00. Själv har jag sökt 3 kurser på distans till hösten. En i nygrekiska, hehe. På förberedande nivå och bara 7,5 poäng så den hoppas jag att jag får läsa, sökte dock en annan kurs i första hand och jag har faktiskt ingen aning om hur antagningen fungerar.

Tror att förstahandsvalet  är samma som N har sökt, halva FekA. Jag vet hur som helst inte alls om jag ska läsa kurserna även om jag blir antagen men jag ville ha lite back-up. Kan ju vara bra att ta lite extrapoäng ifall det skulle bli något trassel i Grekland så att inte CSN börjar strula.

Nu ska jag i alla fall jobba på pm, det går segt här!
Hej så länge

Sculpa mig

Se på fan - det blev en människa av mig idag också. Jag promenerade iväg till gymmet och sculpade i en timme innan jag gick hem igen. Väldigt härligt, om än trötta ben och magar. Det är defenitivt dags för mig att step it up några snäpp om jag har tänkt se presentabel ut på beachen i sommar.

Träffade något trevligt som gjorde mig lite fnissig också, gick och log för mig själv på vägen hem, haha.

Nu ska jag se Lie to me istället för att skriva pm.
Puss!

Sämsta pluggdagen

Och pm-inlämning på fredag. Gah, hur ska detta gå?
Men jag har mått rätt kast hela dagen och mest legat och sovit eller suttit här vid datorn och försökt koncentrera mig (utan att lyckas).

Snart ska jag gå och göra fiskbullar och potatis till middag, det enda jag kunde tänka mig att äta. Till lunch blev det varma koppen och sedan lite fil med frusna bär..

Jag HATAR att må illa. I synnerhet när jag inte har förtjänat det genom att ha varit berusad kvällen innan.
Nu lagar jag middag, kan ändå inte skriva något vettigt med en skalle som snurrar.

Puss och hej.

Still ill

Jag mår illa idag igen, det här håller ju bara inte! Funderar på om en bidragande orsak kan vara att jag inte åt något efter passet igår och att jag sålunda är görhungrig? Försöker i alla fall förbättra läget med hjälp av två bitar hårdbröd och mjölk med hallon i. (Jag vet, men jag mår illa, då kan man inte äta normalt).

Förhoppningsvis mår jag bättre snart eftersom det är idag jag ska lägga på ett kål med min pm. Jaja, man gör vad man kan.

Laters.

Let's get pretty!

Första dagen till ända. Jag är relativt nöjd, trots att jag åt den där frukt- och nötblandningen. En banan åt jag också. Men eftersom jag inte kör GI nu så är det lugnt. Middagen kan inte ha varit särskilt energirik så jag tror nog att jag hade lite utrymme. Dessutom gick jag till gymmet, dansade en timma och gick hem sen. Trots att jag mådde halvilla av jag-vet-inte-vad.

Ja, det var ju en bra dag det.
Nu ska jag somna till Sex and the city, strååålande!
Puss


Pussycat!

Okej, lovers - jag är pågång! idag är det lite mjukstart,; gröt till frukost, bulgursallad till lunch, nöt- och fruktblandning till mellis och rågbröd med sallad och makrill till middag! Jag promenerade hem från skolan också, alltid något!

Nu mår jag halvilla men det ska inte få stoppa mig! Strax ska jag nämligen gå iväg till gymmet och dansa i en timme.

Innan dess ska jag bara tagga lite. Till denna närmre bestämt

(I know you likes it!)

Nu kör vi!

Idag börjar uppladdningen för sommaren i största allmännhet/mallis/grekland.

Har varit sjuk i helgen och kunde knappt igår så det blev en kickstart. Nu kör jag en hälsosammare stil med gröt till frukost. Quinoa-gröt even. Och kaffe till det!

Sen åker jag tillbaka till Uppsala och drar igång livet igen med en massa plugg och fest. Punka har jag på cykeln också..
Får se om jag lyckas pula in nån träning denna vecka.

Jag laddar

Jag laddar för min diet med nachos och jordgubbssorbet. Eller var det hallon? Jaja, det jag gör är i alla fall att ta mig ner på absoluta botten innan jag vänder om, uppåt! (eller neråt egentligen)

Mormors fika, påskgodis och annat smått och gott ska nog göra sitt till i helgen.

Men på tisdag! Då kör vi, stenhårt!

Hehe

Vilken blogg i ordningen? Inte vet jag.

Nu är detta i alla fall min uppladdningsblogg inför Greklands-året.

För då ska jag vara smal nå jävulskt.

Vi kör igång efter  påsk!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0