Nu går jag över till nya bloggen

Okej, dags att lägga ner här, det är så snart jag ska åka iväg så nu fokuserar jag helt på min nya blogg http://ninagoestogreece.blogg.se istället. Den är typ helofficiell (förutom att jag inte önskar få mina föräldrar som läsare, haha) till skillnad från den här som bara varit halvofficiell..

Så byt ut era bokmärken nu! Lovar att det blir mycket skoj där!


Nu tar vi tag i grekiskan

Idag gäller det, har sovit lite dåligt inatt och när jag har vaknat har jag haft lite ångest över grekiskan. Så idag ska jag ta tag i den, på allvar!

Men först frukost. Och så kanske en promenad.

Sen grekiska.

Ha en skön dag, säg gärna till om ni är bakis 'cause I ain't ;)


Bilder från ikväll

Nu är jag hemma från Rex. Det var sjukt mycket folk och jag blev på lite dåligt humör av all trängsel. Men det var kul att dansa i alla fall och kul att träffa en massa vänner och bekanta (särskilt vissa, eller hur majs? ;))














I'm off!


Nu middag, sedan förfest hos Sävan och så slutligen Rex. Jag kör i min nya sedvanliga ordning.

Puss på er!





Nu kör vi!

Är ni uppe ännu? I'm off till gymmet i alla fall. 1 timmas underbar bodybalance!
Knappt ens jobbigt att kliva upp!

Ses sen pinglor!


Jättespännande saker pågång!

Nu, baby cakes, ska jag ta och hoppa i säng. Lär väl inte somna än på länge men jag placerar mig i horisontellt läge och slötittar på tv så går det säkert fortare än om jag sitter och surfar runt på ovärda bloggar och dylikt.

Ni undrar säkert hur det gick på passet (HAHA, nej jag vet att ni inte gör det. Men det är lite kul att utgå ifrån att världen kretsar runt en. Hobbyvarning på det!). Well, det gick bra. Jag blev faktiskt på bättre humör direkt passet drog igång, och efteråt kom tre deltagare fram och sa att det varit ett kul pass, som dessutom var tungt! SÅ skönt att höra!

Efter passet åkte jag hem till dukat bord och efter middagen hade mamma gjort GI-anpassad saffranspannacotta - kanske hur gott som helst!

Jahapp, det var min kväll det... The exciting life of Nina!
Imorgon är det utgång i alla fall, och förmodligen middag innan det. Jag kör nyktert igen, min nya grej fo sho! Och 07.15 ska jag på mitt bästa bodybalance-pass. Kanske en promenad eller så sen.

Jaja, Sov gott älsklingar!

yr.no

Alltså. ALLA kollar yr.no den här sommaren. ALLA. Folk (inklusive jag själv) gör en grej av att säga att "yr punkt no visade faktiskt sol imorgon", och att i alla lägen såga eller undvika att nämna smhi.
 
Nu till min fråga; fanns yr.no förra sommaren? Hur har de i så fall lyckats med denna totala dominans på vädermarknaden? Och vem är deras pr-människa?

Off instructing

Nej hörrni, nu ska jag bege mig iväg mot gymmet för att instruera sommarens näst sista stepmuskel. Kan inte fatta att det har gått så fruktansvärt fort! Förra sommaren ville aldrig ta slut, men det var väl bara för att jag satt inne på ett kontor och ville ta livet av mig av tristess. Hmm.. det låter lite likt denna sommar, minus kontoret... Och lönen. Hmpf. Äh, jag har ju en bra bränna i alla fall. Och en bra bränna kan inte mätas i pengar. Visst är det väl så? ;)

Jaja,. instruera var det hur som helst. Och jag är på ett jävla humör, förmodligen på grund av att jag har ont i min vaccinerade arm, är trött och därtill föga överraskad. Idag har jag inte tänkt försöka bli glad, istället har jag tänkt kanalisera det dåliga humöret till en JÄVLA energi. Jag ska urladda, och sen under strechen tänker jag andas in ett glatt humör som håller resten av sommaren. Bort med allt som hängt med för länge.

Jag tror på det!

Ny webcam, skype och annat

Idag har vi varit på elgiganten och köpt en ny webcam till mig att ta med till Grekland. Just nu håller jag på och fixar Skype så att vi ska kunna prata gratis när jag är borta.

Taggad, som ni ser.

Vaccinerad, fit for training och inga hål i tänderna

Morgonen har spenderats på sjukhuset, där jag började på infektionskliniken för vaccinering mot hepatit a och b. Egentligen finns inga krav när man ska åka till Grekland men vi tog det säkra före det osäkra. När jag var där passade mamma på att säga att alla hennes patienter som skadat sig i Grekland kom hem med resistenta bakterier, eftersom att man länge överanvänt antibiotika där. Jahapp.

Efter att vaccinationen var klar (aj, but I'm a big grrrl now :P) gick vi vidare till mammas avdelning så att hon skulle kunna undersöka mig och skriva ett intyg som säger att jag är frisk nog att träna, man behöver tydligen sådana för att kunna träna på grekiska gym.

Slutligen gick jag till min tandläkare, dvs min far, som kollade mina tänder. och eftersom att jag aldrig äter något sött (HAHA) hade jag klarat mig utan hål även denna gång. Mycket naajs!

Nu återstår bara den andra hepatit-sprutan och så ska jag till optikern om nån vecka för att fixa nya linser, sedan är min kropp redo för avfärd!

(Och så hade jag ju tänkt fixa utväxten, men det kanske inte räknas)

Tidsfördriv innan filmen

Den började visst inte än. Så jag lekte lite.








Feeling a bit blue?

Inte jag idag. Men den här låten passar ändå på en söndag!

Versionen jag har är betydligt finare än den här men den funkar.


Nu ska jag kila ner och se på film på canal plus. Solen är för opålitlig för att jag ska orka jobba på brännan.

Jaha, hur känns det att vara bakis idag?

'Cause I'm not :D Fan, jag gillar det här nya nyktra livet! Nu ska jag ut på min powerwalk.
Yeah, maddafukkaaaasss!

Har hunnit sola lite på morgonen också, gött liv!

Resten av dagen inte så mycket spännande, eller vi ser väl.. Ska nog försöka träna i alla fall.
Nu drar jag
Ciao!


Hemma igen

Kom precis hem från kvällens aktiviteter, tyvärr inga bilder eftersom att jag kände mig ful och dessutom var på förfest med en massa folk jag inte kände så jag vågade inte vara paparazzi.

Hur som helst har det varit väldigt trevligt och jag måste säga att jag är mycket positivt överraskad över det här med att gå ut nykter! Jag kommer ihåg vilka jag har träffat, vad jag har sagt, jag har inte trillat eller hällt ut en drink på någon. Dessutom sjukt skönt att köra bil till förfesten, till krogen, och sedan hem PRECIS när jag ville! Jag tror defenitivt att det blir nyktert på tisdag också! Och nu kommer jag inte vara bakis imorgon så förhoppningsvis tar jag mig iväg på morgonpromenad och sedan på något pass senare! Är det fint väder blir det sool resten av dagen!

Nu ska jag hoppa i säng. Sov så gott raringar!

Besöksstatistiken

Har ni föresten läst att de flesta storbloggare får mindre trafik på helgerna och sommaren, för att folk som i vanliga fall läser från jobbet inte är inne på bloggarna? Well, för mig är det i alla fall tvärtom! Ni är så duktiga att läsa och kommentera... Från era sommarjobb!

Jag mobbas inte. Bara kom att tänka på att det säkert är lite så. Och föresten så önskar jag nästan lite att jag också hade jobbat i sommar med tanke på hur mycket tid jag har lagt på att vara uttråkad.

Jaja, nu ska jag fortsätta med Didion-boken.
Puss!

Lunch på sjöbris

Vi åkte in till stan för lunch, tack och lov, eftersom att jag behövde lite omväxling. Jag åt en kycklingsallad, och är därför redan hungrig. Alltså är det fel på mej eller räcker det inte med en vanlig sallad? Det var typ som en grönsallad med lite kyckling, bacon och nån sås på (nej, inte ceasar), och ett bröd men det gav jag bort. För mig är det i alla fall inte enough, jag tycker att man kan ha bönor, ärtor, linser, groddar, avokado eller vad som helst som ger lite stadga... Nu ska jag ut och sola igen, senare i eftermiddag ska jag ut och promenera och sedan blir det middag, förfest (med cola zero för mig) och slutligen UT! Tror det kommer bli superkul!

Världens sötaste lillasyster! Älskade, älskade baby!


Jag och mamma som leker cool i sina raybans


Helg är ändå helg. Även fast att jag dör av tristess varenda ledig dag.

God morgon hörrni!

idag är jag på ett strålande humör. Sol, sol, sol. Ska omedelbart gå ut och lägga mig i solstolen med min frukost och morgontidningen. Sedan ska jag fortsätta med nya Damernas och boken jag började på igår kväll; Lagt kort av Joan Didion. Lunch blir det förmodligen på båten inne i stan, och sen mera soool. Ikväll tc.

Ja, lördagar är allt bra fina dom!

Another quiet friday night

Ikväll; ingenting. Jag har läst ut min bok, ätit tacosallad och inte gjort särskilt mycket mer. Nu är jag sjukt trött, redan. Tror att jag ska lägga mig i sängen och se på tv tills jag slocknar. Sedan hoppas jag på sol till imorgon, snälla! Det ser lovande ut på yr.no iaf, och likadant på smhi:s hemsida. Ye-he-he-hessss.

Kanske imorgon är dagen då jag ids ta en powerwalk igen, det går inga pass på iksu sport, och bara cykel och body pump på spa så jag får hitta på något annat om jag vill träna. Har tappat bort mina löpskor (klant) så jag är inte sugen alls på att dra ut och jogga. Dom var ju så fina också, buhu.

Nä, det var den här fredagen. Exakt fyra veckor kvar till Spanien. 5 till Grekland. Spännande. Très spännande!
Sov gott hjärtan!

Uppumpat

Shit asså vad muskulös jag är nu. Skojja inteeee!

Jo, jag skojar. Känner mig mer som kokt spaghetti, men det är väl säkert en bra känsla. Ska ta lite pistagenötter, en cola zero och lägga mig i badkaret med min bok.

Ikväll kanske det blir häng med Emilia, annars ligger jag hemma och tar det jävligt lugnt, känns rätt skönt det också!

Nej, nu orkar jag inte sitta upp längre.
Hej på er sötnosar

Strö salt i såren

Som om jag inte är nog blue som det är, så visar sig min bok vara så sorglig att det gör ont i hela kroppen nu när jag har kommit till hälften. Usch. Tur att det är sol i alla fall. Jag har bestämt mig för att vara nykter imorgon, är inte sugen på att vara full alls.

Nu ska jag luncha.
Puss och hej

Fredag

Yes! Solen skiner från en klarblå himmel! Nu är det jag och Marian Keyes som går ut och lägger oss i en solstol på altanen.

Bodypump vid fyra och sedan tror jag nog att det blir en lugn kväll för alla är typ bortresta...

Först av allt frukost, för jag är dööhungrig!

Puss!

Nu rundar vi av idag

Längtar jag bort eller till? Just nu bort, bort, bort. Samtidigt känns det inte så farligt. It's just emotions...

Sov så gott älsklingar!

Tröttast in town

Nu är jag tillbaka från gymmet, och har hunnit äta en sen middag. Helt slut! Nu har jag lärt mig det nya passet och det har sålunda börjat kännas betydligt bättre, men det betyder även att det blir tyngre och tyngre!

Hur som helst så ska jag glida ner i badkaret nu, med p3 street i högtalarna och Marian Keyes bok Är det någon där? som jag fick med Elle. Förhoppningsvis är den så bra att jag vägrar lägga ifrån mig den. Jag behöver någon sådan sysselsättning för att bryta tristessen.

Puss!


Väntan

Nu ligger jag på en yogamatta på iksu och väntar på att passet ska börja, orkade bara springa 20 min så det blev rätt lång väntan... Inte för att jag hade nåt bättre för mig. Nu vila, hej!

Mördande tristess

Gud, jag har så tråkigt. Efter att ha varit med Maja och Emma på maxi efter lunch solade jag lite, åkte en sväng och kollade på min syrra och hennes kompisar när dom badade (alldeles för kallt för mig, det blåste som fasen där), läste nya elle, fixade mellanmål, och nu sitter jag här och väntar på att peppen ska dyka upp. Har kanske tänkt åka lite tidigare till iksu för att hinna gå eller jogga på ett löpband innan bodybalancen, men just nu är motivationen icke-existerande. Åh, kan inte något roligt bara hända? Just nu är jag inte ens sugen på att festa, funderar på att vara nykter och köra bil på lördag. Fattar ni då hur illa det är???

Nej, jag önskar nästan att jag hade haft ett till jobb. Bara nästan. Kan ingen hänga med till stan och kolla på beachvolleyn imorgon?

Hejhej hjärtan

Tidsfördriv

Eftersom att jag inte har något bättre för mig (svara på mina sms!!) så tänkte jag visa t-shirten jag pratade om igår.

Stor som ett hus men världens mjukaste!


Ja, det var väl det. Nu måste jag hitta på nåt nytt att göra.

So good!

Perfekt soft rnb för molniga förmiddagar. Gunga lite skönt till så mår du mycket bättre sen!

Electrik Red - "So Good" Remix Feat. Lil Wayne

Vars for solen?

Vad är det jag ser..? Moln? Jag som tänkte bli brun idag. Nähepp.
Kanske kommer på något annat vettigt att göra men det är ju föga troligt.
Nu frukost i alla fall.
Puss!

Invitohäng

Jag, Emma, Majs och Marie åkte på Invito för vin, öl och i mitt fall cola light (kan inte alla restauranger börja ha zero istället? Såå mycket godare!). Det var någon lite mer alternativ klubb där, men inte så mycket folk. Mysigt ändå, det är ju rätt skönt att bara komma ut på stan och se lite folk. Vi hann dansa lite också och jag fick ett godishalsband av någon som verkade vara arrangör. Kanske ska börja ha på mej det jämt?

Hos Sävi innan, Bachelorette på tv:n och vatten i glasen.





Tagga till

Lite mer hiphoppigt än det jag vanligtvis gillar, men den här är bara sjukt bra!

Sitting, sitting, sitting, sitting on top of the world!

Ladda om

Kaffe och pistagenötter som uppladdning inför kvällens pass. Känner mig lite konstig i kroppen, bakisskakis, hoppas att det släpper innan passet. Egentligen borde det ju vara ultimat att träna när man är bakis, för då har man väl underskott av må-bra-hormonerna? Och sådana utsöndras ju när man tränar. Så då kanske man når någon form av status quo. Nej, nu dillar jag bara. Men jag hoppas att det är så, så att jag blir superglad, taggad och mår underbart efteråt! Då ska jag snabbt hem och duscha, sminka och ta på mig.. ja, vad blir det? Kanske en minikjol och min nya t-shirt som jag köpte av Ylva på only härom dagen. Den var så stor bara, och jag gillar ju lite porriga kläder, haha. Kanske med mina rosa klackar till... Jaja, innan jag ska iväg blir det grill, supermys!

Nu ska jag lägga mig och se på tv ett tag. Sen iväg.
Puss

(Toppform igår!)


BakisOnsdag

Hej, hej, hemskt mycket hej!
Lite sol mellan molnen så jag ligger ute på altanen och försöker bli brun. Mår rätt okej trots gårdagen.
Idag blir det bara luugn på dagen, instruera ikväll, och sen ska vi på invito. Jag tror dock att det blir nyktert för mig, lär bli lite sen så då är det skönt att kunna ta bilen. Dessutom är jag rätt pank.

Nej, nu sol.
Vi ses hörrni!


Tisdagsbilder



Förfest!!

Nu är vi hos Mjasoch dricker en massa ´vin. Så trevligt men hon har ett minitangentbord så jag kan inte skriva. Inte full. Inte full alls. heheheeeeeee.

Nej, mer vi nu.

fuck you. fuck you very very much

Äckla mej

Fick en gammal aning bekräftad idag. Usch. Mår småilla av många anledningar.

Nu ska jag sminka lite lätt och sen iväg på afro, sen hem och snabbt göra mig iordning för kvällen. Det kommer säkert bli sjukt kul även om jag är lite otaggad just nu. Blä. Tur att jag ska till Grekland snart. Måtte det finnas många charmiga greker där. Heta också. Mm...

Hejhej lovers

Tisdag

God morgon älsklingar! Har ni sovit gott? Det har jag, minns inte vad jag drömde nu men det var något fint för jag ville inte vakna. Var trots det rätt lugnt att kliva upp, även fast att jag somnade långt efter tolv. Nu har jag precis ätit en omelett till frukost, ska lägga lite make och sedan åka iväg till gymmet!

Tidigare imorse var det sol, nu vet jag inte om den har svikit oss. Jag hoppas på en återkomst så att jag kan sova i en solstol när jag kommer hem..

I'm thinking this will be a good day. (Maja har mitt vin på kylning, kan det bli bättre än så?)

Let's hurry

Jag ska och träna imorgon 07.15 så nu gäller det att komma i säng snabbt. Det har iaf varit en supermysig kväll hemma hos Andreas där han, jag, Elina och Meron såg på film. Jajemän, gam-Meron från Å-hem, sjukt kul! :) Vi såg Låt den rätte komma in som trogna bloggläsare vet att jag läste för bara ett par veckor sedan. Av den anledningen var filmen lite av en besvikelse, ni vet hur man kan måla upp scenarierna i huvudet, och sedan var filmen inte alls sån. Men den var bra ändå, och oavsett kvalité så är det alltid mysigt att hänga.

Nu ska jag gå och sova. Imorogn träning, förhoppningsvis sol, träning igen och så slutligen FEST!

Yeyheyhey. Hej.

Värk, värk, värk. Nån som börjar bli gammal?

Var lite off på passet idag, vet inte alls vad som var fel... (säkert sockret i kaffet idag, kan ju int annat än förstöra) Nu ska jag ta och bada innan middagen och sen kanske hitta på något, Ille och Anden var taggade iaf! Själv har jag en föraning av att huvudvärken är påväg. Brukar kunna bli så efter att jag har instruerat, när spänningarna släpper smäller det till med full kraft. Har även återkommande värk från bröstryggen för att jag är så spänd där, när jag fick det bland de första gångerna i våras så satt jag på en föreläsning och trodde typ att jag höll på att dö. Värken känns ungefär som att någon håller på att bryta upp dina revben och går från ryggen och fram i bröstet. På föreläsningen satt jag tp och hyperventilerade och ringde mamma i panik. Jävligt otrevligt faktiskt.

Jaja, nu ska hypokondriker-Nina sluta tjata och istället ta det där badet innan mamma ropar att det är mat.
Hejhej älsklingar

Alkohol sex av sju dagar?

Jag och Maja dricker inte så jätteofta. Nej, det gör vi faktiskt inte. Men 6 av 7 dagar i veckan gör vi något som har med alkohol att göra. Det börjar inte sällan på måndagen när vi köper vin och taggar inför morgondagens fest. På tisdagen festar vi, och sedan är vi bakis på onsdagen. Om allt vill sig väl är torsdagen helt befriad från alkohol men det är inte helt omöjligt att vi tar ett glas vitt eller så då. På fredagen köper vi så vin till lördagen, på lördagen blir vi fulla och på söndagen är vi bakis. Sen börjar allting om på måndagen igen.

Det här är emellertid långt bättre än en vanlig uppsalavecka vilket kan vara lugn måndag, snerikestisdag, bakisonsdag (som mycket väl kan innehålla en middag där vinet flödar friskt), stockentorsdag, bakis&föreningsfestfredag, bakis&gasquelördag och bakissöndag.

Kanske tur att jag ska åka till Grekland..


Förgiftad av en barista!

Jag beställde en freddo, gick och satte mig och smakade. Tror ni inte då att den jäkla baristan har hällt i en massa socker av något slag? Satan... Drack den ändå, den var ju så god och jag har svårt att tro att jag skulle kunna reklamera den pågrund av sockret! Men nu blir jag fet, tack så mycket starz.

Nu ska vi vidare till hm, hejhej.

30 min is enough

Nu har jag gått i en halvtimme. Det fick räcka, eftersom jag blev uttråkad och dessutom ska instruera ikväll. Nu ska jag äta lunch och göra mig iordning för stan eller dylikt.

Den här fina låten spelade P3 medan jag gick. NJUTNING! Dåligt att den inte finns på spotify bara, kanske kommer..

Niklas von Arnold - Don't Do Nothing"

Promenera inomhus går också

Jag och Maja hoppade pw:n imorse, mitt fel eftersom att jag var så seg och otaggad. Nu har jag ändå tänkt gå lite, på mammas löpband eftersom att suget efter att gå utomhus är obefintligt. P3 i hörlurarna så är jag ready to go.

Nu ba gör ja det.

Puss

Segheten i detta

Alltså.. jag vet att det är enformigt, tråkigt och förutsägbart men jag bara MÅSTE klaga lite mer på vädret. Såå jäävla dåligt. Extremt deprimerande!! Livet är så mycket tråkigare när det regnar, finns inget kul att göra, och tillskillnad från när det är sol så är det frustrerande att inte ha något att göra när det är trist väder. BLÄ BLÄ BLÄ. 

Nu ska jag i alla fall städa på mitt rum, sortera det som blivit över efter att jag flyttat hem. Sen ska jag träna lite grekiska tror jag. Det där börjar bli ett ok på mina axlar, konstant molande ångest för att jag inte gör mer.

I eftermiddag ska jag och Majs på stan, och ikväll ska jag instruera stepmuskel. Imorgon tisdag, kanske får jag gå ut då?
Puss så länge

Tur att jag ska till Grekland

Fick precis en out-of-body-upplevelse. Nja, kanske inte riktigt. Men jag kände bara; vad faan håller jag på med. Inte normalt. Det ska sluta NU. Hör jag det? va? Gör jag det? NU! Mmm.. Tur att jag ska till Grekland snart, för det här är ju bara deprimerande på så många nivåer!

I övrigt är livet i alla fall gött, har legat i soffan och sett på Grey Gardens med bl.a. Drew Barrymore. En helt bisarr film och två helt bisarra personer, med en lika bisarr relation. Och den är based on a true story. Man vill bara läsa mer, mer, mer om dom. Se dom, höra dom prata. Försöka förstå vad det är för människor..

Jaja, nu ska jag sova. Imorgon fm förhoppningsvis pw med Majs, får skicka sms och kolla!
God natt lovers

Mera antagning

Jag har fått antagningsbesked från distanskurserna jag sökte nu. Jag har accepterat platserna på alla tre kurserna, så det blir sammanlagt 125%, utöver det jag ska läsa i grekland. Som ni förstår kommer jag knappast att tentera alla kurserna om det inte visar sig att undervisningen i grekland är på dagisnivå, och att den pluggpepp som saknats fullständigt under de föregående tre åren visar sitt töntiga tryne. Kurserna är i alla fall Marknad och organisation, nygrekiska och finansrådgivning, vid tre olika universitet... Hehe.. Jaja, får se hur jag gör. Grekiskan måste jag ju passa på att ta, den borde ju bli förhållandevis enkel när jag har läst grekiskan i september.

Idag har jag inte gjort mycket. Läst, solat lite, och så var jag nyss på ett bodybalance-pass. Väldigt duktigt att ta mig iväg trots att jag är lite halvbakis tycker jag. Vet att man inte ska träna egentligen när man är bakis men vet ni - det skiter jag fullständigt i! Känns det bra är det bra!

Nu ska jag kolla runt på alla mina favvobloggar i väntan på middag. Nån som vill hänga sen? Jag kan tänka mig allt från bio till hemmamys. Ja, det var kanske inte ett jättespann mellan dessa aktiviteter men vafan, på en söndagkväll är det väl sånt man ska göra!
Puss!


Lördagsbilder











Ös!

Förfest hos Sara och Tove, och kanske hur trevligt som helst :)
Jag har snott datorn och har därför kontroll över spotify och spellistan, mohaha. Just nu Turntables med Ciara och Chris Brown, jag blir såå taggad :D

Sen TC och.. en massa ös! Ska inte bry mig, inte bry mig, inte bry mig.
Vi provar.

5 veckor. Sen BORT BORT BORT. Lite motvilligt, men med världens förhoppningar.
Pöss!

Lördagspeppen kom!

Prisa Gudarna, solen har äntligen visat sig igen! Och jag har tacksamt tagit emot värmen i bikini på altanen i ett par timmar. Nu ska jag bada, lyssna på min partylista och göra mig så tjusig jag bara kan. Sen ska här grillas och så vidare till Tove och Sara för vindrickande, och slutligen till TC för.. ja.. vem vet? Dansa hoppas jag få i alla fall, men musiken brukar ju suga på lördagarna så jag är tveksam. Kanske borde jag passa på att ha riktigt höga klackar...

Nu får mamma duscha klart fort som attan, jag vill göra mig iordning!

Hoppas jag får en bra kväll. Och ni med, såklart.

Pw!

Jag och Maja var ute och gick imorse igen, ganska duktiga va? Men vi är inte alltid jättepeppade. Typ igår. Då såg vår msn-konversation ut såhär;

    maja.   hej ninis va säger du,troru vi klarar oss från regnet? (Hoppas att jag ska svara nej, så att vi slipper promenera)
    Nina   jag vet inte, vad känner du för? (Vill inte vara den som ställer in, hoppas att Maja ska säga nej, så att vi slipper promenera)
    maja.   ja vet inte, får väl ta med parrat:) (Bestämmer sig för att det väl bara är att köra)
    Nina   mm, jag tar regnjacka, behöver dock lite mer tid, klev precis upp och jag måste äta frulle, är så hungrig.. kan vi ses halv? (Accepterar läget, köper lite tid)



Imorse var det emellertid inte krångel. Vi skulle egentligen iväg och paddla men det fick vara när vädret var så tråkigt, så vi gick på en promenad istället.  Nu ska jag fortsätta läsa boken jag började på igår. Hej så länge hörrni!

Wallander och naturgodis funkar också

Vet ni, jag har svårt att ställa om till att inte gå ut både fredagar och lördagar. I Uppsala är det nästan jämt så men här hemma går man ut en dag i veckan och en på helgen, i bästa fall. Jag har dock varit borta ett par helger nu så att jag har glömt bort det och gud, vad det känns avigt att inte gå ut ikväll. Men jag har haft det mysigt ändå. Först var jag på bodypumpen, sedan taco(sallad i mitt fall eftersom att jag inte äter bröden) och slutligen myskväll med Maja, Karin, nyss hemkomna Sunkan och Mattias ett tag. Väldigt trevligt! Tyvärr blev jag astrött vid tio och tvingade Maja som skulle åka med mig hem att dra, haha. Vi åkte förbi på ica berghem och köpte naturgods i alla fall, för att dämpa mina cravings. Kanske kunde det blidka även henne?

Nu ska jag kollapsa ner i min säng, huvudet värker och ögonen vill igen.
Sov sött älsklingar!


Bodypump!

Nu ska världens segaste Nina hoppa in i bilen och åka iväg till gymmet. 1 timme bodypump väntar. Jag har inte tränat det sen i julas, ska bli spännande. Rätt skönt att det inte är ett konditionspass för helst skulle jag vilja gå och lägga mig just nu.

Ikväll får vi se vad det blir, jag är sugen på att åka på tc bara för att typ dansa lite, titta på folk. Kan tänka mig att köra eller dricka en flaska vin, beroende på vad som lockar sällskap ;)

Puss på er hörrni


Bokat och betalt

Hej älsklingar!

Kan ni tänka er, jag har bokat resan till Grekland nu! GAAALET! Lördagen 22 augusti åker jag till arlanda och morgonen därpå vidare till först Budapest och sen Thessaloniki. Gah, jag blir så nervös bara jag tänker på det! Men hur spännande är det inte också? Jo, sjukt spännande!

Nu ska jag lugna ner mig med bad, en ny bok (Myggor och Tigrar av Maja Lundgren) och lite p3 på det. Sen lunch. Sen stan? Har lovat mig själv att göra ett ryck med grekiskan också.

Föresten gick jag och Maja på en pw imorse innan regnet började ösa ner, pretty darn good om jag får säga det själv.

Hej så länge sockerbitar!

Det ordnade visst upp sig

Dagen blev bättre tillslut, trots att det var ett annat pass än det jag var van vid på bodybalancen och trots att regnet öste ner när jag skulle dit och hem (inte för att jag kanske ska klaga så mycket... Hade trots allt bil, hehe). Kvällen har spenderats i en fotölj framför csi, en film och så csi igen. Jag och min syster var ensamma hemma eftersom att mina föräldrar var på en middag, mycket mysigt!

Nu ska jag sova för imorgon bitti ska jag och Majs ut och promenera igen. Nya tider, nya tag.
Sov så gott älsklingar!
Puss

Inget humörhöjande väder direkt

Vädret blev om möjligt ännu värre, huvudvärken försvann förvisso men det dåliga humöret har bestått. Nu sitter jag och ser på Marie Aintoinett som väl lär bli avrättad snart. Hahaha, snacka om att vältra sig i sin olycka. Nu byter jag till canal+ comedy! Fast det vart inte bättre, dom filmar med handkamera tror jag, börjar må illa av den skakiga bilden. Jag ger upp!

Nu bodybalance. Sen är jag en glad person igen, bergis.

Hejhej!

Huvudvärk

Ingen bra dag idag hörrni. Jag har inget att göra, läser min bok och har huvudvärk. Ikväll har jag tänkt gå på ett body balancepass i alla fall, blir nog skönt. Jag tror att jag ska försöka sova en stund och hoppas på bättre tider senare...
Hmm.. vi hörs!

Antagen

Nu har jag blivit antagen till grekiskakursen, vilket innebär att jag flyttar till Grekland om ungefär 6 veckor. 6 veckor.. Får lite svindel när jag tänker på det. Men såå kul det ska bli! Nu måste jag kolla upp flyg.

För övrigt var jag och Majs på pw i en dryg timme nyss, mycket nöjd med vår insats i blåsten!

Hej så länge!

En onsdag

Min bror undrade idag vad jag egentligen gör om dagarna. Massor! Eller kanske inte massor, som ni märkt i bloggen, men jag har ju för fan semester! Då har man väl rätt att bara softa? Hmm.. jag tycker i alla fall inte att det är så farligt!

Idag har jag således inte gjort typ nåt. Men så har jag ju varit bakis också, och då är det ju dubbelt excuse:at. Jag har i alla fall börjat på ännu en bok från konkursutförsäljningen - Ninas resa av Lena Einhorn. Jag köpte den inte bara för att den handlade om en person med ett så tjusigt namn, hehe, utan jag hade även läst mycket gott om den tidigare. 2005 fick den Augustpriset, exempelvis. Jag känner mig mycket kulturell när jag läser den, haha. Nej, skoja bara, men den är superbra så om nån vill låna den så står jag glatt till förfogande med mitt ex.

Sen har jag haft aerobics också. Var som vanligt lite nervös innan men det gick bra, bättre än förra gången. Ska ändå göra lite ändringar till nästa onsdag. Efter passet kom min bror och hans tjej, tillika min vän, Hanna på middag. Mycket trevligt! Och så avslutade jag kvällen hos Tove med film och häng med gänget.

Nu ska jag gå och sova. Blev lite ledsen över en grej så jag ska läsa lite först så att jag glömmer bort det. Bläk.
Sov så gott i alla fall. Vi ses imorgon!

Bakisdag

Jaha, vad ska man hitta på idag då? Bakisseg och mest sugen på att sooova. Tror jag ska lägga mig i soffan och se på tv hela eftermiddagen, det är ändå halvtrist väder och jag har inget annat att göra. Jag måste se till att bli kär direkt jag kommer till Grekland så att jag har någon att vara med dagar som denna!

Igår var roligt i alla fall! Mycket dans, helt klart det bästa! Men var är alla snygga killar? Jag vill tappa andan av någons skönhet!

Nu verkar lunchen vara på gång där nere, lika bra att gå innan mamma ropar.
Puss!

Vinet uppdrucket, både fotografen och motivet lagomt vingliga


Bilder från igår





Afro!

Nu tar jag en värktablett och sen åker jag iväg på afro. Det blev ingen powernap, såg på Michael-filmen på fyran istället, och nu har jag åkt på huvudvärk.

Sen snabbt hem och äta lite och så fix inför utgång ikväll. Förfest hos laxen (apropå laxen på 149 cm som passerade en laxtrappa härom veckan) och sen Rex, jag är såå taggad trots vädret!

När jag sminkar mig idag har jag tänkt lyssnar på denna och peppa, och senare ikväll blir det fire burning on the dancefloor (fast det lär det bli när jag sminkar mig också)!


Skitväder

Det regnar helt galet mycket här idag! Snälla, snälla sluta regna innan vi ska ut ikväll, jag vill inte ha frilla och make förstört...

Nu ska jag äta lite och sen ta en powernap. Klockan fem har jag tänkt gå på ett afropass, blir ju ingen promenad idag så då kan jag lika gärna träna två pass.

Hej så länge hörrni!

Lunch hos Majs

Nu drar jag till min raring på lunch. Hon är ju bara bäst!

Puss!



Mornings

Ingen brådska idag. Det regnar ute och är väl en sådär 10 grader. Jävvvvvla skitväder. Tack gode gud att jag har en vecka på mallis att se fram emot och dessutom förhoppningsvis hela september i grekland (och hela oktober, november, december, januari, februari, mars, april, maj också, med ev. nån vecka i sverige. Men i september är det fortfarande värsta sommarvädret där!).

Men nu ska jag inte låta mig nedslås av regnhelvetet. Istället ska jag tappa upp ett bad, sätta på nåt sommarpratarprogram som verkar spännande och ligga och halvsova i vattnet i nån timme. Jag var ju nämligen på bodybalancen imorse, så nu börjar det vara dags för powernap i sann pensionärsanda.

Sen blir det förhoppningsvis lunch hos Majs tillsammans med henne och Hanna, och så måste jag förbi systemet och så inför ikväll. Jag är görtaggad. Nederbörd can't mess with my tagg.

Puss hörrni!

(I got sunshiiiine, on a cloudy day!)

Another day has passed

Jahapp, det var idag det. Jag är rätt nöjd med min insats. Först pw imorse, sedan GI hela dagen och så två timmars träning till på det! Bodybalancen var super idag! På stepmuskel var jag mest nyvaknad och seg, men på bb:n var dagens humör helt perfekt! Och nu har jag lärt mig passet rätt bra dessutom. Men det där är väl ni föga instresseraede av, haha.

Imorgon har jag tänkt börja dagen med ett till pass bodybalance, 07.15. Sedan ska jag bara ladda, ladda, ladda inför Rex :D

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Ett herrans liv. Snart sova!
God natt lovers!

(Lajnen och jag försöker se sexiga ut. Haha!)


How to spend rainy days

Nu följer jag med mami till stan. Detta trista väder gör mig deppad!


Ny vecka, nytt liv

Efter att ha frossat hela helgen ska jag nu ta itu med träning och gi igen. Tyvärr hade vi inget gott hemma till frukost så jag har börjat dagen med några körsbärstomater och världens största kaffe. Det får bli en tidig lunch idag. Nu ska jag klä på mig (alldeles för mycket, vars fan är solen?) och sedan gå ut på en pw.

På tal om inget så påminde min mor mig om att jag måste kolla upp eventuella vaccinationer inför Grekland, och sedan fortsatte hon med "och så måste du ju komma ihåg att det finns helt andra könssjukdomar där. Antibiotikaresistenta". Kaffe i fel strupe. Ehmm.. Inte riktigt vad jag vill prata om till frukosten. But i don't worry. Om hon bara visste vilken snäll dotter hon hade!

Nu ska jag försöka stoppa in linserna i mina ömma ögon, råkade sova med smink och linser i både fredag och lördag natt. Sjukt osmidigt!

Ha en findag hörrnini!


Natti natti

Nu ska en helt sjukt trött jag ta och hoppa i säng. Det har varit en underbart rolig, mysig, galen helg men fyfan va skönt det ska bli att sova i min egen säng inatt, och vakna pigg och kry imorgon! Imorse sa jag att "jag längtar tills jag vaknar imorgon bitti" och det är så sant. Förhoppningsvis kan jag sola lite, förhoppningsvis orkar jag gå på en pw, och sen så blir det kanske lite grekiska och nåt pass på kvällen.

Vi ses och hörs hörrni!


Lördag kväll i ett litet fåtal bilder
























Lördag dag i några bilder

Först en stund på ett ställe som hette Mannaminne. Typ en.. museiepark? Väldigt trevligt att gå runt och kika i alla fall.






Sedan lunch uppe i skogen, och fyfan vad kallt det var! Men underbart god mat tack vare fina kalaspinglorna Linn och Maria!


Fredag kväll i några bilder

Grill med en av broderföreningarna, massssa vin och så lite gatufest på det. Sjukt trevlig kväll :)












Fredag dag i bilder

På fredagen tog jag det sjukt lugnt på förmiddagen, sedan mötte jag upp Ainolajnen och Elin för lunch. Vi var på ett ställe som hette Body in Motion, lite hälsoprägel som ni kanske förstår och jag åt en superfräsch kycklingsallad med quinoa. Det borde verkligen finnas fler sånna ställen!


Sedan sprang jag runt på stan, och hann med lite sightseeing också. En kyrka, till exempel. Kanske huuuur spännande som helst!


Torsdagen i bilder

När jag kom fram i torsdags mötte dessa två sötnosar mig vid bussen med en skylt de hade skrivit mitt efternamn på. En liten sång hade dom komponerat också. Älsklingar!!


Vi åt middag på hennes mammas altan och sedan åkte vi till hennes pappa för mys.


Sommaryra!

KLart jag hinner blogga lite också! jag har snott nåns laptop och surfar lite i väntan på att Martina ska sminka klart sig. Bara henne vi väntar på nu. Haha, nej, skoja bara!

Idag ska vi i alla fall iväg till höga kusten och ha sommaryra, kommer nog bli supertrevligt! jag har tänkt bada, oavsett väder. Men någon måste hänga på, inge kul annars. Igår var jag på gatufesten med Majs och Elin, men det blev en ganska kort kväll.. Jaja, kul ändå :) Men folk är ju sämst och kommer idag istället, värdelöst.

Nu ska jag spotta ut tandkrämen. 
Puss och hej!

Gatufesten!

Efter barista hälsade jag på elin på apoteket, och sedan gick jag och Aino en sväng på stan. När vi skulle till bussen fick jag ragg också. En 50+are med cowboyhatt och en plastmugg med öl i handen. Jag var tydligen jävligt söt i alla fall. Kanske skulle tagit med han hem? Heeeeeh!

Nu är det förferra här, inför whatever det blir ikväll. Jag är mest sugen på att gå på gatufesten men vi får väl se vad alla är sugna på. Tove och gänget är tydligen påväg neråt, och Majs ska också på festivalen så det är mycket som lockar inne på området. 

Först ska i alla fall håret torkas och lockas, rosévinet drickas och playlisten utökas! Ovsett vad det blir lär det bli en gryyyym kväll! Pornolicious!

Ha en fin kväll!
Pöss! 

Lugn

Det är ös i sundsvall idag. Massa stånd överallt med framförallt matförsäljning eller mobiloperatörer som gör reklam och försöker locka kunder. Jag går mest gått runt i affärer, köpte en bikini på gina och lite småprylar på åhllan... Nu sitter jag på barista med en islatte och laddar för nån timme till på stan, sen ska jag möta upp Ainolajnen och börja åka tillbaka hemåt. Har dock ingen brådska härifrån, dom spelar soft musik och jag sitter i hörnet av en soffa och surfar på mobilen, lite mobbad, haha :) Nä, nu ska jag läsa lite bloggar. Ös ikväll va? Jag är GÖRTAGGAD! Puss!

Fredagmorgon i Sönsvall

Hejsan älsklingar! Lite mobilbloggning från sundsvall kommer här. Aino och Malin är på jobbet så jag ligger i soffan och ser på morgontv från almedalen, ganska mysigt! :) igår hade vi en lugn kväll med godis, chips (Jajemän, jag har tagit en kort semester från gi), vin och en drink, och såg på Dirty Dancing! Aino hade, tro det eller ej, aldrig sett den så när Malin hittade den i filmskåpet kunde ingen annan film konkurrera! :) Idag har jag tänkt ta mig in till stan för att shoppa lite, och sen blir det lunch med Aino och Elin! :) tyvärr kunde Majs inte ta sig in till stan men jag klarar mig nog ändå :) nu ska jag läsa ut min bok och sedan göra mig iordning. Puss!

I'm here!

Nu sitter jag hos mina älsklingar här i sönsvall. Aino och Manne håller på och packar för att flytta från Mannes mamma till hennes pappa. Här har det bjudits på mat och vin och ikväll ska det drickas mera vin, supermys!

Jag och Majs klarade i alla fall bussresan utmärkt, tills det kom två små fjortisar och satte sig bakom oss. Dom skrek och skrattade världens mest irriterande fjortis-skratt hela vägen. Dom ville absolut blogga och var helt förstörda över att det inte fanns något eluttag där de satt. herregud, vilken rabalder det var över den där jävla datorn. Jag stoppade in öronproppar i öronen för att slippa tjatet. 

Men nu ska jag sluta tjata och istället vara lite trevlig med damerna. 
Ha en härlig kväll!
Puss

Sönsvall!

God morgon folket. Idag bär det av till Sönsvall och mina favoriter! Men först ska jag sola en timme, sedan packa, fixa mig och äta lunch. Jag och Majs ska åka samma buss, hon ska till en av sina klasskompisar, och det känns underbart att slippa riskera att behöva sitta bredvid någon som är äcklig.

Nej, sol var det nu, måste jobba på brännan!

Puss på er!


Aerobic + stepmuskel

Idag instruerade jag mitt första aerobicspass här i stan. Koreografin visade sig vara lite svår och det var inte så många deltagare så jag blev lite opeppad. Men sedan dök inte instruktören som skulle ha passet efteråt upp så jag fick köra stepmuskel också, och det var helt underbart kul! Mycket folk som var taggade i kombination med att jag inte hade några förväntningar på mig gjorde att det utan tvekan blev roligaste passet i sommar! Det enda som sög var den värdelösa luftkonditioneringen som gör att det blir bastu i salen, och mitt vatten tog dessutom slut efter halva andra passet. Töööngt.

Nu har jag i alla fall badat länge och ska försöka få i mig lite mat, var inte alls sugen direkt efter passet. Imorgon bär det av till Sundsvall för gatufesten, sommaryra och annat skojigt. Snart ses vi tjejer!
Puss

Bakis och skakis

Gårdagskvällen var superkul, men idag är kroppen i shut down mode. Och jag ska instruera ikväll.
jaja, det ska nog gå bra.

Nu tänker jag i alla fall sova lite, solen har försvunnit helt fräckt ändå.
Puss och hej

Mer vin till folket!


















RSS 2.0