Push it, push it real good!

Hejsan bloggen!

Idag har varit en ganska produktiv dag, trots alldeles för mycket bloggläsande och dylikt.

Jag har
*Flyttat ut nästan alla mina saker
*Läst klart IP-rätten (utan att förstå förvisso, men jag hoppas att kunskaperna ligger och marineras på något lämpligt ställe i min hjärna i väntan på tentan, då allt på något magiskt vis har fallit på plats!)
*Börjat på nästa grej
*Anlagt en bränna som går åt det rosa spektrat
*Flåsat mig fördärvad på ett 75 minuters bt-pass

Nu ska jag fortsätta med "nästa grej". Lite kaffe till det så att jag inte blir trött innan jag hunnit läsa vad som  läsas måste. Imorgon börjar tentaveckan. Slutspurten. Ångesttoppen? Och sedan urladdningen, pizzan, tentafesten, bakisheten och så HEM, HEM, HEM. Det är mina planer för denna vecka! Gött!

Nu kör vi! Vafan, det löser sig! Och snart är det sommarlov. Långt och ljuvligt!
Puss


Tomt!

Idag var mams och paps här och hämtade nästan alla mina grejer och nu är rummet i princip helt tomt och ekande!

Trots det känns det i alla fall tusen gånger bättre än när det var överbelamrat av lådor, påsar, väskor och annat, ville inte alls vara här inne! Nu måste jag i alla fall kila ut och läsa vidare, hade tänkt att jag skulle läsa förvaltningsrättsboken nu, hehe. Inga krav här inte.

Puss på er älskade vänner!

(Här kommer lite fin RnB också, jag vet att ni gillare! Akon - Be with you


Lättnad

Nu är det klart! Omtentan är dagen innan jag åker till spanien, sjukt gött! Nu hoppas jag ju förvisso att jag klarar tentan men om jag inte skulle göra det så slipper jag vänta mer än ett år innan jag har möjlighet att göra om den igen!

Här är det i övrigt rätt fint, jag har typ packat allting nu, det är sjukt mycket lådor och en massa blå ikea-kassar fyllda till bredden med.. mja, kläder, skor och väskor.

Tyvärr tappade jag pluggpeppen efter morgonens flyt och nu har jag åtminstone 100 sidor till att läsa innan jag får gå och sova ikväll, ska strax kila ut i köket och läsa vidare. Det går inte riktit att vara på mitt rum nu nämligen, i all röra kan jag inte alls koncentrera mig.

Jaja, vi hörs imorgon hörrni. Då har jag förhoppningsvis bara kvar så mycket persedlar som jag kan släpa med hem på flyget. + högtalare, en pall och en låda som ska runt till olika vänner.
Sov gott!
Puss

(Här får ni något mysigt att somna till - Johnta Austin - The heart never lies)

Sola, sola, sola

Hejsan hörrni! Här är det grymt fint idag, varmt och gött! Jag ligger ute på balkongen med folkrätten i högsta hugg, och har faktiskt en helt okej känsla idag...

Ska försöka läsa klart folkrätten och sedan en bok som jag dumpade för ett par dagar sedan. Hmm.. nåt ska det bli iaf. Och brun ska jag bli. Sushi till lunch lite senare, tror jag har ätit det nästan tio gånger under maj månad, haha. Jag fastnade direkt!

Nu ska jag bege mig ut på ballisen igen så att ingen snor min plats.

Här får ni en dålig version (typ demo) av en sjukt bra låt! Lite oklart vilka artisterna är på denna version, och vilka det blir på slutliga..

get going

Nu är det dags för mig att bege mig ner mot stan och dagens uppdrag å universitetets vägnar. Jag skippade lite festligheter imorse (jajemän, här börjas det tidigt) för att jag skulle hinna plugga men inte har det blivit mycket läst här. Å andra sidan har jag tvättat och packat en del och that's gotta count for something?!

Dagen kommer säkerligen iaf att bli supertrevlig! Jag ska se till att inte tänka allt för mycket på den stundande tentan. Kan ju inte göra något ändå..

Nej, nu drar jag. Vi hörs hörrni!
Puss!

Flyttaflytta

Jag tar lite paus från läsningen för att se på the wedding planner och packa lite grejer. På söndag åker nästan alla mina saker hem till min andra stad, jag kan faktiskt inte riktigt förstå att det är så. På riktigt. Just nu är det så mycket grejer att jag inte kan tagga till riktigt. Men det kommer nog.

Nu ska jag packa en blå ikea-påse till och sen läsa vidare.
Hej så länge och puss på er!

New mode

Satan, vad deppigt det var här då! Så kan vi inte ha det.

Nu ska jag försöka tagga till. Snart har jag läst ut dagens bok och sedan ska jag åka iväg på ett step-pass trots vissa obehagskänslor i halsen. Jag tror ändå att det är bra i långa loppet. Om jag bara sitter här hemma kommer jag nämligen att dö, hjärtmuskelinflammation eller inte. Detta läsande tar kål på livslusten.

Men SNART, SNART, SNART  är det över och då är det enbart sommarlov som gäller. Jag ska anlägga den jämnaste brännan som skådats norr om ekvatorn. Fruktansvärt vältränad ska jag bli också. Och kul ska jag ha. Och allt det där.

Först bara läsa klart sista kapitlet. Nu.... nu... NU!

Insomnia

Gaah, jag orkar inte med dessa sömnsvårigheter. Fyfan vad jag längtar till sommarlov.
Nu ska jag gå och lägga mig igen, snälla snurrande hjärna STÄNG AV.

Hejhej

Låt mig icket...

...bli sjuk. Halsen krånglar lite men om jag har tur har det släpp tills imorgon. Nu ska jag läsa vidare, det har gått segt idag, som alla andra dagar. Usch. Måtte detta lösa sig.

Hej på er raringar.

Snark

En kort powernap och sedan ska jag fortsätta läsa. Lovar!
Sen har jag tänkt träna trots viss obehagskänsla i halsen. Det var väl det där jävla badet! (Och fyra dagars fylla, kanske)

I hate tentaplugg...

Sista

Nu ska jag trotsa trötthet och pluggbehov och istället åka iväg och instruera min sista aerobic 2:a på stället jag jobbar på nu. Sedan ska jag förbi L som fyllde år igår och fira henne, men bara en kortis för jag behöver verkligen plugga, plugga, plugga.

Hmm.. jaja, det ska nog lösa sig denna gång också.
Puss och hej

Helgen

Pust, kära läsare. Vilken helg det har varit! Det började med den där städsexan i torsdags. Sedan fortsatte det med stipmiddag på fredagen, med stip-släpp på v-dala. Jag var alltså klädd till äktenskapsbryterskan i alldeles för liten klänning och nätstrumpbyxor och så lite detaljer på det. Helt fantastiskt kul faktiskt!

(AB var Bunny! Den som var med på arken, ni vet!)


På lördagen fortsatte det med bal, och underbart var det! Först jobb, jobb, jobb, lite ångest över förseningar och sedan fest en masse! Efter marskalksgrogg gick vi vidare till göteborgs och dansade till sex.

(L och N har hittat kadetter och deras mössor på Gbgs släpp)


Sedan gick vi iväg till tåget och åkte iväg till en sjö. Väl där åt  vi lite frukost, jag passade på att vada lite med balisen uppdragen, och sedan åkte vi tillbaka in till stan.

(J är laddad på tåget)
 

Väl där tog vi en taxi hem och jag tänkte gå och lägga mig, men insåg att jag hade tappat mobilen så jag bytte om och sminkade om och gick sedan ner till nationen igen för att leta. Ringde på mobilen varpå N:s pojkvän svarade, HON HADE MIN MOBIL, sjukt gött var det! Men på nationen träffade jag chefen och han släpade med mig på sillunchen på balkongen. Så det var bara att fortsätta dricka öl och snaps och allt vad det var! Efter lunchen avslutade vi på stockholms där han lurade i mig öl och minttu och jag lyckades bli småberusad igen innan jag cyklade hem. Färdig med vårbalsvecka för denna gång!

Äktenskapsbryterskan

Joh 7:53
     N

Äktenskapsbryterskan
[Alla gick hem, var och en till sitt,

Joh 8:1
P   

men Jesus gick till Olivberget.

Joh 8:2
P   

Tidigt på morgonen var han tillbaka i templet. Allt folket samlades kring honom, och han satte sig ner och undervisade.

Joh 8:3
     

De skriftlärda och fariseerna kom då dit med en kvinna som hade ertappats med äktenskapsbrott. De ställde henne framför honom

Joh 8:4
     

och sade: "Mästare, den här kvinnan togs på bar gärning när hon begick äktenskapsbrott.

Joh 8:5
P   N

I lagen föreskriver Mose att sådana kvinnor skall stenas. Vad säger du?"

Joh 8:6
     

Detta sade de för att sätta honom på prov och få något att anklaga honom för. Men Jesus böjde sig ner och ritade på marken med fingret.

Joh 8:7
P   

När de envisades med sin fråga såg han upp och sade: "Den av er som är fri från synd skall kasta första stenen på henne."

Joh 8:8
     

Och han böjde sig ner igen och ritade på marken.

Joh 8:9
P   N

När de hörde hans svar gick de därifrån en efter en, de äldste först, och han blev ensam kvar med kvinnan framför sig.

Joh 8:10
     

Jesus såg upp och sade till henne: "Kvinna, vart tog de vägen? Var det ingen som dömde dig?"

Joh 8:11
P   

Hon svarade: "Nej, herre." Jesus sade: "Inte heller jag dömer dig. Gå nu, och synda inte mer."]


En galet festlig helg

Igår vart det städsexa ändå.. Jag veet! Men jag blev så sugen. Hur som helst så var det superkul och hem kom jag inte förrän vid halvfyra-draget efter efterfest i superkorren.

Här har vi L, AB och S!


Idag fortsätter festandet med middag på temat Bibel. Hmm.. Jag har tänkt gå som äktenskapsbryterskan med en korg med "stenar" som den som är utan synd får kasta på mig! Nu ska jag cykla ner till nationen för lite balfix och sedan fest, fest, fest!

Puss!

Röd dag?

Imorse när jag skulle fixa frukost satte jag på tv:n som vanligt men inte var det någon morgonsoffa på varken ettan eller fyran. Kom på att det ju är Kristi Himmelsfärd! Bah... Röda dagar är inget värt när man pluggar. Jag var ändå hos Karin och tentapluggade klockan åtta.

Nu har jag precis ätit görgod pastasallad till lunch och ska väl dra igång och läsa några timmar. I eftermiddag/kväll ska jag nog gå på både bt och pilates och sedan SKA jag plugga istället för att gå på städsexa. Jag MÅSTE, MÅSTE, MÅSTE!

Jaha.. Nu var det läsa då. Eller sova lite.. Läsa.. Sova.. Läsa... Sova..
Hm.
Puss!

Det är ju ändå en bantarblogg, det här.

Så nu ska jag berätta lite om dagen ur ett bantarperspektiv.

Först tog jag den där powerwalken, med världens träningsvärk i låren efter måndagens sculp. Efter det lunch i form av pasta, tonfisk, ärtor och tomater. Sen gjorde jag lite annat som är högst oväsentligt ur en bantarperspektiv. Sen åt jag sushi typ till middag. Sen åt jag det som var kvar av gårdagens godis, oops! Sen cyklade jag som en galning till gymmet och gick på ett steppass och ett sculppass. Och nu har jag lagat mig en jävla god omelett till.. ehh.. en andra middag. Jag gjorde den polen-style med förstekt lök, paprika, svamp, rökt kyckling och ost såklart. Mycket nöjd!

Och nu - slutligen - ska jag göra en feeet fruktsallad till efterrätt. Bet you're avundsjuk!
Puss!

Hur taggad blir inte jag nu då?

Addeboy vs Cliff - Beep My Beep


Powerwalk - check!

  • Powerwalk - check!
     
  • Uppsägning av rummet - check!
     
  • Avbeställa TV-box - Check om Tele2 behagar svara nån jävla gång
     
  • Adressändra - på gång!
     
  • Plugga - njaaaa....
     
  • Laga mat - motvilligt!

Nu får jag ju skärpa till mig!

De här segstartade mornarna bara fortsätter. Inte förrän nu är frukosten uppäten. Jag ska i alla fall alldeles strax kasta mig ut på en pw och sedan läsa nån timme innan vi ska tentaplugga ihop. Sen åker jag nog ner på nationen och fixar lite inför balen så att jag har kvällen ledig att träna och plugga.

Igår kom jag hem närmre klockan 23.00 så kläderna som låg i väskan och väntade på att få bli luftade på gymmet fick snällt ligga kvar. Dessutom motverkade jag all eventuell effekt av gårdagens promenad med en massa godis. Men det behövdes, och det var skönt att hinna fixa så mycket som vi hann! Och tusen tack till bästa hjälparna som gör allt så mycket enklare!

Nej, nu är det dags för den där promenaden. I slutet av den ska jag föresten kila förbi på stiftelsen och säga upp mitt studentrum. Snart slipper jag den här korren!
Puss!

(Klart ni ska ha lite musik idag också! I give you Serani - No games)


Jamie Foxx feat T-Pain - Blame it

Jag tog mig ut och promenerade, men det var defenitivt på håret. Nu ska jag laga äcklig mat (pasta med bl.a. euroshoppers äckliga tonfisk - jag hatar euroshopper!!)

Vad tror ni om lite musik medan? (Det är jäkligt låg ljudnivå på videon så ni vet)

Oj, så segt det var här!

NU har jag tagit mig upp ur sängen och ätit frukost. Jag satt uppe halvsent igår och fixade med en ansökan till en grekiskakurs och imorse var det helt fruktansvärt jobbigt att kliva upp, även om jag uppskattar varenda natt som jag får sova tungt och sammanhängande! (Gud, vad jag längtar till sommaren)

Idag hade jag ju tänkt mig en morgonpromenad, men det blir nog snarare en förmiddagspromenad. Jag ska börja med att läsa lite i alla fall, måste ju ta itu med det här jävvla tentaplugget nu.

Hoppas ni får en fin dag lovers!
Puss!

(Mina fina tjejer i lördags)

Träna, träna!

Vet ni, idag efter att jag hade instruerat aerobicen gick jag på ett 75 minuters sculp-pass. Nu har jag ont i huvudet och tät näsa men det skiter vi i. Imorgon ska jag börja dagen med en powerwalk och sedan plugga, plugga, göra bordsplacering, träna, plugga.

Gött!

Här är en liten bild från helgen, också gött!


Äntligen över!

Pheeew, nu har jag avklarat opponeringen och kvar är bara tentapluggande och tenta om typ två och en halv vecka. Skrämmande nära i och för sig, men rätt skönt att inte ha andra moment framför sig.

Ikväll har jag som vanligt aerobic och sedan ska jag städa köket, mycket spännande! Sen ska jag gå och sova tidigt, tidigt. Inatt vaknade jag vid fyra och kunde inte somna om, allt på grund av gårdagens extrema bakfylla som gjorde att jag halvsov hela dagen.

Lördagen var för övrigt superrolig men jag lyckades dra ner rullgardinen, not good at all!

Okej, det här blev hoppigt och tråkigt men jag är in a funky mode efter opponering hela eftermiddagen.
Förhoppningsvis blir det bättre efter att jag har fått träna! kanske stannar jag på sculpen också om andan faller på!

Ha det så bra älsklingar!
Puss

Tung dag

Idag har jag legat utslagen i sängen, illamående och yr, ända fram tills nu. Ganska illa, med tanke på att jag ska opponera på en pm imorgon. Det blir en spännande upplevelse..

Nu ska jag titta vidare på Fille och Fredde. Ni kan lyssna på detta fina bidrag från ESC. Tjusigt värre från Estland.


Sista bilderna till folket


Mera bilder till folket!

Jag lyckades inte fånga fästfolket på samma bild, men vad gör väl det?




Mer fest till folket!

Igår var det  supermysig förlovningsfest hos E och H som förlovade sig på valborg! Nu börjas det, alla runtomkring mig är så vuxna! Tur att jag håller nere den mentala medelåldern i gruppen!


Garderobstrubbel

Nu, raringar, är det bäst att jag tar mig i kragen och hoppar in i duschen för om exakt 55 min ska jag kliva in genom dörren hos N för att fixa lite prylar till kvällens festligheter. Och jag har INGEN aning om vad jag ska ha på mig. Jag och min garderob ligger i krig med varandra. Förut var det bara en diplomatisk konflikt men den har eskalerat till öppet krig där jag med armed forces pular in maximalt med prylar och tryyyycker igen dörrarna tills låser klickar. Sedan kommer jag på att jag behöver en kofta och öppnar handtaget försiktigt varpå garderoben spyr ut högar efter högar med kläder på både mig och golvet. 

Men nu ska jag sluta slösa tid på att beskriva min oordning och istället ta den där duschen.

Puss!!!


AB.

Som svar på din kommentar stumpan; I denna stan lär jag ju inte vara förrän september 2010, så det ligger väl nånstans mellan ett och ett och ett halvt år :)


Jobba, jobba, jooobba!

Ikväll har jag och N jobbar på puben och det har varit hemskt trevligt faktiskt. Vi var ett ganska roligt gäng (även om N såklart var lite roligare, lite bättre, lite snyggare än resten) och eftersom man bytte arbetsuppgifter typ en gång i timmen så blev det omväxlande. Jag hade absolut kunnat tänka mig att jobba mer om jag inte hade haft en miljon grejer på agendan fram till sommaren. Och sen kommer jag inte att vara i den här stan på.. ptja.. ett och ett halv år (snyft). Men man vet aldrig, kanske bli jag pank snart igen och då kanske jag hoppar in någon kväll.

Nu ska jag i alla fall sova så att jag tar mig upp i tid till bg-möte imorgon.

Puss på er älsklingar!

Snart är det helg!!

God morgon raringar!

Här har ni en som glömde att ställa klockan igår när hon somnade. Jag vaknade ändå klockan nio, utvilad men inte särskilt pluggmotiverad. Så nu på morgonen har jag bara ätit frukost och sett på Grillad på Svt play. Det var med Christer Björkman, och vilken drömgäst han var! Har skrattade högt och länge åt i princip vartenda skämt, hur dåligt det än var! Sjuk mycket skönare än dom gäster som bara suttit där och tittat på komikerna som om de vore idioter. Nog för att jag håller med om att det har varit riktigt dåligt emellanåt men det är inte särskilt charmigt att hantera grillningen med översitteri. Fattar ni vad jag menar?

Nej, nog om det nu. Jag ska istället hoppa i lite träningskläder och åka iväg på ett sculppass. Efter det ska vi tentaplugga ett par timmar och sedan var det ju dags för jobb.

Ha en underbar torsdag mina hjärtan!
(Och så kan ju lägga till att det är sommarlov om typ 3 veckor. Weheeey!)

Onsdag

Hej på er raringar!
Har ni haft en bra dag? Jag har haft ett seminarium som gick helt okej tills läraren fick spel och drog hela sista frågan på ett par minuter, hänvisade till ett oräkneligt antal artiklar  från en massa olika fördrag som hade nåt överjordiskt samband till varandra. Där tappade han mig helt. Efter seminariet mötte jag upp N för lite balshopping, och sedan jobbade vi med sittninglistan. Lite möte på det och så mera sittningslista.

Nu ser jag på mitt bästa onsdagsprogram - Lie to me - och sen ska jag fanimej gå och sova direkt. Sjukt trött ikväll, och imorgon bitti ska jag inte tillåta mig att snooza en endaste gång. Ja, det var idag det. Imorgon ska jag tentaplugga och sedan jobba med N på nationens pub, skojjigt!
Hej så länge hörrni!

(Här är en bild från sexan efter att jag och N hade jobbat ihop för första gången. Det var första föreningsgasquen ht 2006, där vi hade serverat med föreningen. Nån som känner igen killen till vänster, hehe?) 


Mera musik! Baby!

Den här kör jag just nu på repeat medan jag försöker lista ut vilka regler som gäller för polisiering.

Lorentz & M. Sakarias - Baby! (radio edit)

Mornin'

Hur är läget med alla denna gudsförgätna onsdag? Jaja, kanske inte ska vara så dramatisk. Men jag har ont i huvudet så att det räcker och blir över. Jag snoozade i säkert en och en halv timme imorse och sedan blev jag irriterad på en av mina korridorsgrannar i köket. Ni förstår säkert hur jobbigt det är idag.

Haha. Nej, dags att cheer up. Ska fixa lite med seminariet och sen hoppa in i duschen. idag är det bg-möte och seminarium hela eftermiddagen och sedan ska jag träffa min böna och fixa inför balen. Ikväll är det möte och sen kanske jag tar mig iväg till gymmet en stund. Hm.. eller inte. Men man kan ju hoppas!

Pöss!


Nähä, dissa Belgien då

Min favorit från Belgien gick inte vidare i eurovisionsemin men jag är rätt nöjd ändå. Jag gillade The Balkan Girls (tror det var Rumänien), Turkiet och Islad och alla dom gick ju vidare. Och MALENA, woho!

Även om min värsta period har gått över är jag en riktigt melodifestivalstönt. Jag drömmer fortfarande om att få stå på den där scenen i en minimal klänning (jävligt fit, såklart) och... ehhh... VINNA! Jaja... en dag.

(Inte exakt detsamma men sjukt nära)

Tjejerna och Jon


Lite bilder från senaste tiden

Jag och Marty vid ån



Malin är snygg, jag bits



L och N och N och L


Flo Rida feat Wynter - Sugar

Klart ni ska ha lite musik också! Inget kanonljud men visst får man lite sommarkänslor av denna?


Dansa dansa!

Det blev inget landskap ikväll, jag orkade inte sitta i x antal timar och bli irriterad på folk som inte kan sluta prata.

Istället tog jag en alldeles för lång powernap, som gjorde att jag missade powerstepen. Istället gick jag på ett streetpass och ett body toningpass och svettades. Nu är jag jävla taggad på det här med en ny livsstil, jag tror faktiskt till och med att jag ska börja morgondagen med en powerwalk!

Jahapp, det var det här långa inlägget. Mitt liv är hel enkelt inte så intressant just nu.
Puss och hej hörrni!

Tentapluggande!

God morgon raringar!
Har ni sovit gott?

Igår var det måndag och jag och N började dagen klockan åtta med att fixa en grej inför den stundande balen. Ganska segt, men sedan satte vi igång och pluggade i ett par timmar innan mitt bg-möte och seminarium. På kvällen instruerade jag aerobic, suuperkul! Sedan åkte jag hem till M som fyllde år och fikade och såg på film. Det vart en helt underbart trevlig måndagskväll, puss på er fina vänner!

idag däremot drar tentapluggandet igång. Vi ska strax ses hos en kompis och gå igenom en massa seminarier... SEGT! Men vad gör man, nu börjar det bli dags att ta på sig hårdhandskarna...Ikväll får vi se hur det blir, kanske landskap, kanske träna, kanske sexa.. något oklart ännu.

Nu ska jag springa och köpa mjölk till kaffet tror jag, om jag ids.. Ha det så bra så länge i alla fall!
Puss

Föresten!

Ikväll var för övrigt mycket najs, vi spelade brännboll och sedan botaniserade vi bland icas hyllor. Jag kom hem med både godis och sorbet - so much för Greklandsuppladdning. Men jag kanske börjar imorgon, eller på tisdag föresten, för imorgon ska jag på födelsedagsfirande hos gulle-M som fyller 23 år. Grattiskramar i förskott stumpan!!

Inget pluggande blev av idag. Snart måste jag faktiskt dra igång. Jag får återkommande panikattacker när jag inser hur lite jag kan och hur lite tid som återstår innan tentan. Lite sådär tryck över bröstet. Usch, jag vill inte tänka på det. Imorgon måste det bli förändring.

Nu ska jag tvätta bort sminket och hoppa i säng på riktigt. Bahbay


Ni MÅSTE!

Ni bara MÅSTE lyssna på Copycat, låten som jag postade i inlägget nedan. Sitter och lyssnar på den nu och den är ju bara såååå rolig!! Jag hoppas den vinner hela eurovision, haha. Har aldrig påstått att jag har god smak.

Nu ska jag titta vidare på vahetteren somethings gotta give och sen somna fort som fan för imorgon bitti ska jag vara på nationen klockan åtta och fixa en bok. Segt.

Sov sött älsklingar!

Min eurovisionfavorit!

Idag har jag kollat igenom de flesta av eurovisionbidragen (i brist på pluggmotivation) och här är min absoluta favorit. Så rolig, haha!

Det är Belgien som har skickat denna galna låt

Lördag

Idag vaknade jag först klockan tio. Sedan sov jag två timmar till med Gilmore Girls på högsta volym och mobilen konstant ringandes. Faktiskt inte helt behagligt. När jag till slut tog mig upp åt jag frukost i lugn och ro vilket gjorde att jag kom till förfesten görsent. Trevligt var det iaf, så även middagen och släppet.

Nu ska jag hur som helst gå och sova.

(If that boy don't love you by now, he will never ever, never ever love you)

Äntligen får man sova!

Nu... jättesnart... alldeles strax ska jag bädda upp min säng, tvätta bort sminket och borsta tänderna och plocka ur linserna och gå och sova. Jag är såå fruktansvärt trött efter en kväll som många gånger kändes som tagen ur helvetet. Jag vet att jag överdriver (för tänk på barnen i afrika) men det är så fruktansvärt jobbigt att behöva säga till gäster att maten är SLUT för att någon har beräknat konstigt. Usch, usch, usch. Det var verkligen en jobbig kväll... Sexan var rätt trevlig, om än rätt kort, tack gode gud!

Imorgon ska det vara mera taggat. Förfest vid två typ, hehe. Har tyvärr inga kläder att ha på mig så jag har tänkt gå naken, vad tror ni?

Nä, nu ger jag upp. God natt, god natt, god natt!


Bilder från igår

Förlovningschampagne!


Hihi


Och så dök min tremenning upp!

God morgon

Det känns inte riktigt befogat att utbrista Thank God It's Friday när man har druckit ehh.. tisdag, onsdag, torsdag... heh. Men Thank God It's Friday ändå. Idag ska det jobbas, det blir hemskt spännande för jag ska vara hovmästare för första gången. Jag ska kräva att resten av servisen kallar mig för CHEFEN. Hahaha, vad tror du om den N? ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig så att jag inte är sen som vanligt.
Pöss på er hjärtan!


L

Jag har inget att uppdatera!! Annars hade jag gjort det :P

Kan hända att jag fick höra lite grejer i och för sig men dom har jag inget att skriva om. För detta är ingen helanonym blogg längre. Så vi håller oss.

Imorgon börjar jag jobba klockan elva, så nu är det dags att hoppa i säng. Natti natti.

Sculp!

God morgon pinglor!

 Det tog ett tag att ta mig upp ur sängen imorse men nu är jag jäkligt laddad för denna torsdag. Om En timme ska jag åka iväg till gymmet för ett sculp-pass och sen ska jag nog försöka gå lite på löpbandet. Efter det blir det lunch och fix och sedan ska jag ner på nationen för möte, kammarstäd och häng i puben. Herregud. Jag kan faktiskt inte fortsätta såhär. Men veckan ut får det funka, det händer ju så mycket roligt som jag inte vill missa!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och sen gå och fixa frukostgröten. Hej så länge hörrni!


En helt avnlig onsdag

Min besöksstatistik har höjts brutalt de senaste dagarna. Det beror nog dessvärre mindre på att jag är den nya Kenza (gillar henne sååå mycket mer än BB, framför allt för att hon är sååå mycket snyggare än BB) och mer på att jag har tvingat alla mina vänner att läsa min blogg. Hehe. Men detta ska vi förvalta väl.

Så nu ska jag berätta om allt spännande som har hänt ikväll.. Ehh.. Ja, men ja. Full är jag i alla fall! Vi hade belöningsmiddag och drack vin och cider och hjortronlikör (man har inte råd att vara petig när man är student) till fantastiskt god mat. Jag är supernöjd, var så länge sedan jag åt normal lagad mat, antingen är det äckliga häxblandningar (typ pasta OCH bulgur och sommargrönsaker som til lunch idag) eller hamburgare och pommes. Hur som.. det var supertrevligt med lite skvaller och allmänt mys!

Imorgon fortsätter detta envetna supande med kammarstäd, orvars och stockholms. Jag är göööörtaggad! Om jag bara vore lite fit:tare just nu. Men det kommer väl. Och här ska vi inte slås ner av att vi känner oss som sumobrottare. Åh nej, det finns nån för alla.

Jaja, jag är uppenbarligen för full för detta. Puss

Ny dag, nya tag

Hejsan hörrni!

Idag är det onsdag och seminariedag. Det betyder att jag inte bara kan dricka öl och softa, även om jag kanske skulle vilja. Lite segt att kliva upp imorse efter gårdaskvällen trots att det var relativt lugnt! Nu ska jag strax rulla ut i köket och göra gröt, sedan läsa rättsfall i sinne.

Ikväll är det middag med ett utskott jag sitter i. Det blir nog väldigt trevligt, och garanterat görgött!
Hoppas dagen blir bra hjärtan!


God natt!

Hejdå älsklingar, och tack för en superbra kväll!

Vi har ätit och druckit en massa öl på nationspuben, sen gick vi vidare till teologpub för att hälsa på vår fina vän följt av snerikes där det kryllade av intisar. Vi dansade som galningar i kanske en timme och nu sitter jag här, nyäten och redo att sova.

Imorgon har jag seminarium (vilket innebär plugg hela morgonen och bg + sem på eftermiddagen, följt av möte och middag. Supernajs, i vart fall middagen.

På torsdag får jag hänga med de kära igen, det blir suuuper! (Och imorgon med lite andra älskliga)
Sov nu så sött hörrni!

(En av damerna från ikväll. Het, don't you think?)

En snabbis bara!

Ja, jag vet! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen så att jag hinner i tid till pubkvällen vi har styrt upp. (Och jag vet! Det måste bli ett slut på detta konstanta ölande, för min ekonomis, levers och mitt bmi's skull!)

Skulle bara skriva något som jag precis glömde bort. Hmm..
Det var nog inte så viktigt då.

Just ja, skulle lägga upp en bild från soligare dagar. Bara för att!


Sommarmusik!!

Den här tänker jag lyssna till när jag dricker en öl och hoppar på vår studsmatta på min födelsedagsfest tillsammans med mina älsklingar i Umeå! Alla Upsaliensare är också fruktansvärt mycket välkomna, pallra er upp eller ner till Umeå den 12 juni bara så bjuder jag på mat och husrum!

David Guetta feat Kelly Rowland - When love takes over

Nu kör vi!

Gött var det att sova, men fortfarande är mit huvud tungt, jag ska fixa lite kaffe innan jag ska CYKLA iväg och träna. Råkade dock cykla över en massa glas på vägen hem (era jävla idioter som krossar glasflaskor mot gatorna!!!) så det skulle inte förvåna mig om jag kom ut till tomma däck!

Ikväll skulle vi egentligen spela brännboll men på grund av det dåliga vädret ska vi bara gå och dricka öl istället, en plan i min smak förvisso men jag gillar brännboll. Det blir defenitivt ett nytt försök på brännbollen framöver!


Nu ska jag fixa det där kaffet så jag hinner iväg i tid, hejdå gullungar!

(Sjukt goda frappucinos på Starbucks i Warszawa!!)

Segt

Det är en sån dag idag. När allting går lite sakta. Ont i kroppen har jag också, på tal om en sån dag (eller en sån vecka).

Nä, ska det bli folk av mig idag tror jag nog att jag behöver en powernap. Ja, det gör jag.

(Visst är N söt när hon vilar lite på valle?)

Äntligen får man cykla!

Imorogn får jag hämta ut min nylagade cykel som stått vid nationen ända sedan innan påsk. Jag har gått och gått och gått och nu äntligen har jag tagit mig i kragen för att fixa den där förbaskade cykeln. Det skaj ag fira med att åka på powerstep innan brännbollen imorgon.

I övrigt ska jag luncha med lite folk och fixa lite grejer efter helgen, och eventuellt lite grejer inför balen som närmar sig.

Nu ska jag se vidare på ballar av stål, det blev en kortis det här.
Pöss!


Tagga till

Efter mer än en vecka med alkohol i princip varje dag så ska jag nu försöka skärpa till mig. Här ska tränas och ätas så nyttigt som möjligt och framför allt ska jag jag inte okynnesdricka öl om dagarna bara för att det börjar bli sommar och vi sitter ute nånstans i solen och har det bra. Loka är också fantastiskt roligt. Hmm...

Ikväll ska jag i alla fall instruera aerobics, förra veckan var det superkul så jag hoppas det blir lika roligt idag! Ska strax promenera iväg så att jag slipper stressa! Och imorgon ska jag och N fixa lite inför nästa gasque, och sen ska vi spela brännboll på kvällen, jag är supertaggad! Älskar sommarkvällar och brännbollsspel!

Nu ska jag byta brallor eftersom jag lyckades kladda ner det paret jag har på mig när jag skulle äta. Min mamma påstår att jag inte kan ha vita kläder eftersom att jag smutsar ner dem direkt, och det är ju inte utan att jag måste hålla med henne lite.. ganska mycket.. HELT!


Det hör till med lite regn på måndagsmornar

Regnet är tillbaka, och så är även jag vid datorn.

Måndag morgon, en månad kvar till tenta. Nu kör vi! Jag är rätt oroad denna termin faktiskt. Hela första två månaderna var jag i princip apatisk och tittade inte ens i kurslitteraturen. Det har ordnat upp sig - men bara hemskt lite - sedan dess, jag känner emellertid att om det är någon termin jag kommer köra på tentan så är det denna termin. Tyvärr är jag nog i Spanien när det är omtenta och KAN sålunda inte få U. Så nu får jag ta och styra upp det här.

Jaja, idag på morgonen har jag faktiskt varit relativt duktig. Jag har redan "gjort" dagens seminarium och satt igång två tvättmaskiner. Nu ska jag hoppa in i duchen så tempot hålls uppe.

Ha en fin dag (och tänk på att efter regn kommer solsken!)


Uruselt!

Jaja, jag vet att jag är sämst på att uppdatera. Men jag tror nog att ni klarar er!
Jag har ingen ro att sitta hemma så efter mer än vecka på ständigt nya upptåg ska jag nu iväg till puben och äta middag med damerna! Mycket mysigt och gött, jag längtar. längtar, längtar efter salt och fet mat!

Nu ska jag bege mig så att jag inte blir sen. Ha en skön kväll hörrni!

 

RSS 2.0