Klart detär fest på tisdag!

Vin hos Majs, snart ska vi vidare till Rex!
Life is goood!! Snart ännu bättre? Tror jag nog!
På torsdag bär det av till sundsvall! Sedan sommaryra nånstans vid höga kusten.. kanske?
Det blir nog gött iaf.Jag saknar mina älskade uppsala-tjejer! Jag är en sån som är värdelös på att hålla kontakt, men jag saknar er alla! Ni har gjort mina uppsalaår till de bästa år man kan tänka sig. Jag längtar redan tillbaka trots att Grekland kommer att bli gryyymt!

I väntan på middag..

..sitter jag och flummar framför webcamen. Inga fräknar så långt ögat kan nå. Varför jag påpekar det? Jo, för att dom finns. Min syster såg dom en dag och sa att jag såg ut som Pippi, "Hmpf", svarade jag lite grinig. Några dagar senare diskuterade hon mina fräknar igen och jag sa att hon minsann också hade, fler än jag till och med! Om det var någon som såg ut som Pippi så var det hon. Och vet ni vad den lilla skitungen svarade? "Ja, men du ser ut som Pippis farmor"
AOUCH!

Jaja, jag tycker i alla fall att Pippis farmor ser okej ut idag. Som tur är så är det inte bara fräknarna som försvinner i det här ljuset, även min rynka är dead and gone.








Lyxliv

Det blev inget strömpilen idag utan istället stan med Maja och Karin. Jag köpte en klänning på Gina till sommaryran på fredag, ett linne som jag nog har tänkt ha på mig ikväll och lite smågrejer! Vi satt en stund i rådhusparken också för lunch och iskaffe. Och sedan gick vi på rex och drack ett glas vin, hehe. Sjukt mysigt var det, mer eftermiddagsvin till folket! vi hade galet kul på stan efter det också, hahaha.  Nu känner jag mig dock lite bakis, haha, så jag ska ta en kall dusch och hoppas att kroppen blir lite piggare.

Ikväll REX! Kul, kul, kul, kul, kul!!!
Puss!

God morgon älsklingar!

Här har ni en som har varit uppe länge, jajemään. Jag klev upp halv sju för att hinna till body balancen som började 07.15. Det gick riktigt bra faktiskt, så underbart när det är så ljust ute. Pappa fick skjutsa dit mig och cykeln eftersom att de skulle iväg och kolla på en stuga sen, och nån gräns måste ju finnas - jag cyklar inte TILL gymmet kvart i sju. Body balancen var hur som helst underbar, tungt och svettigt på precis rätt nivå för morgonträning. Nu har jag ätit en andra frukost bestående av en omelett på två ägg och västerbottensost. Görgött!

Det är lite halvmolnigt här idag, inget riktigt pressarväder. Jag tror att jag ska se till att bli lite fräschare och sedan åka iväg en sväng på strömpilen när bilen kommer tillbaka. Förutom vin till kvällen skulle det vara roligt med nya kläder, como siempre.

Om det inte blir superväder resten av dagen kanske någon vill hänka på stan? Eller ska jag pressa genom molnen?
Jaja, återstår att se. Det bästa med sommarlov, man gör vad som faller en in.
Puss!

Död

Min gud, jag är helt död. Det var SUUUPERKUL på passet idag. Tyckte jag i alla fall. Men det gör att jag är fullständigt utmattad nu. Både fysiskt och psykiskt. Jag önskar att någon kunde bada mig, mata mig och bädda ner mig i en säng. Fast eftersom det inte lär hända så tar jag istället en iskall cola zero och går ut och lägger mig i hängmattan med min nya bok.

Pust och stön

Nu åker jag och instruerar stepmuskel

Förhoppningsvis är jag full med energi efter den lugna helgen. I vart fall har jag feeet musik och en satans varm aerobicssal.

Ses sen, då är det bara uppladdning inför morgondagens utgång som gäller. Jag är SÅ taggad!
Puss!


Nej, det gick inte Måns

Jag la till Måns nya låt Hold on på spotify, i min spellista där jag bara har de låtar som jag gillar så mycket jag vill lyssna varv på varv på varv på varv på dem. Men det gick inte. Jag var tvungen att ta bort den. Hur mycket jag än gillar Måns så står jag inte ut, alldeles för klämkäckt och  pk.

Nej, nu lyssnar jag på lite porrig rnb istället. Så mycket mer JAG. Heeeeh!

Hemma bäst!

I'm back in town! idag spenderar jag dagen ute på altanen med nästa bok. Har inte valt vilken än, ljuvligt med en massa valmöjligheter. Mera konkursutförsäljning till folket, hehe :D

Ikväll ska jag instruera. Majs, kommer du eller? ;)

Nej, nu halloumisallad till lunch!
Hejdå älsklingar


(Föresten är jag på braa humör idag! The smallest things...:))

Sista dagen..

.. ute i skärgården. Nu blir det omelett ute i solen. Sedan ska vi åka iväg ut till en ö och sola och bada hela dagen. Efter middagen bär det av hemmåt igen. När jag kommer hem måste jag styra upp träningen. Och sluta äta så mycket salami, haha. Nyttigare mellanmål on the way.

Ja, det var väl vad jag hade att säga. Tjarå!

Lördag

Det blev ingen hemfärd idag på grund av en schism med min mor.  Hon förstår inte att jag vill vara hemma de få helger jag har kvar i Umeå. Det är ju utgångarna i Umeå jag fullkomligt ÄLSKAR! Träffa gamla och nya vänner, dansa, dricka vin och flörta.  Hur kan livet vara bättre än så? Men jaja.. nu sitter jag här och dagen har varit bra ändå. Ikväll ska vi grilla efter att ha åkt och kvällsbadat vid sex. Imorgon kväll åker jag hem igen.

På förmiddagen var det soligt, så då låg jag ute på gräsmattan med en av böckerna jag köpte på konkursutförsäljningen, Djupa vatten av Barbara Nadel. På eftermiddagen kom ett kort åskväder så då åkte vi in till stan och gick på teknikens hus + ica maxi där jag bunkare på cola zero och små kryddiga färskostar för attinte falla för suget när mina syskon ska moffa godis ikväll.





En dag vid havet

Det här är vad jag har gjort idag













Gah

Väntar på att pappa ska komma med bussen till Luleå, han var tvungen att jobba och kommer därför två dagar efter oss andra. Jag funderar fortfarande på om jag ska åka hem imorgon... Jag har ju inte så många helger kvar i Umeå så jag vill inte riktigt slösa bort dom... Men mamma gnäller. Vi ser väl! Puss och hej så länge!

Sommar!

Det ska bli 29 grader här idag, gö-hö-hö-hött!

Jag har redan ätit frulle ute i solen och nu ska jag ta med min nya bok I de lugnaste vatten av Viveca Sten ut. Lite senare ska vi åka ut med båten och bada på någon ö i krokarna. Life is, life is, life is good!

Föresten hittade vi en bokhandel som hade konkursutförsäljning igår, 70 procent på allt. Jag hittade 5 romaner och den engelska Lonely Planet om Grekland, typ 600 sidor som jag ska plöja, hehe. Mycket najs! Och så har jag börjat med mina grekiska språkkurser på cd-rom. Jag kan inte säga något än men jag förstår faktiskt lite nu, såklart bara när dom pratar JÄÄÄÄTTEEESAKTAAA och jag har text och bild till, men ändå. Den rena grekiskan har förvandlat till... bara grekiska.

Hej så länge lovers!

Gammelstan

Efter att ha hälsat på mormors bror på sjukhuset åkte vi till världsarvet Gammelstan och kikade lite. Bland annat på kyrkan där min bror döptes för snart 25 år sen. GAAAAMMAL!






Luleå

Världens segaste dator och alldeles för fint väder för att sitta inne. Men lite uppdatering får ni i alla fall!






Blandade känslor

Allt är så dubbelt just nu. En sån sak som jag faktiskt kan skriva om är morgondagens resa norrut. Å ena sidan känns det som att det är precis vad jag behöver och som att det kommer att bli superhärligt. Å andra sidan vill, vill, vill jag stanna i stan. Förhoppningsvis blir hemresa på lördag en lämplig avvägning.

I övrigt? I don't know. Nu går jag och sover. Kanske ger mig själv en och annan bitch slap för att jag är så irriterande.
Mm...

Sov gott pinglor.
Imorgon hoppas vi på mera sol! Jag och min bränna behöver jobba vidare mot oanade höjder (färger?)
Puss

Vi byter ut det sega mot pepp

Just ja.. måste bli lite taggad nu. Så ni får min ABSOLUT bästa låt just nu.

I know you want it!

Jag passar på att njuta

Underbara dagar nu, don't you think? Idag har jag läst ut Låt den rätte komma in ute i solen, har hållit på med den så länge nu så det var verkligen på tiden. Sedan började jag med nån bok mamma hade, kan bli spännande.

I övrigt har jag spelat brännboll med Ille, Smli och Nils och hans vänner. Det får ersätta dagens powerwalk. Jag ska ju instruera ikväll också så jag ids inte. Måste ladda.

Och nu är det bokat - den andra juli åker jag till Sönsvall för stadsfest och sommaryra. Det kommer garanterat bli SJUKT KUL! Jag och Majs ska åka ner tillsammans för hon ska dit och hänga med sina kursare, mycket mysigt! Jag behöver defenitivt komma iväg från den här stan och allt som finns i den. Eller inte allt. Men visst.

Imorgon åker jag på tal om det iväg till Luleå för att hälsa på mormor och morfar, åka båt ute i skärgården och ta årets första dopp. Jag har en hemlig plan att ta en buss tillbaka till Umeå på lördag em. Tror att mamma kommer att strejka och påstå att jag har någon form av alkoholism som inte kan missa en utgång. Men det är inte det... Jag är en rastlös själ, kan inte sitta ute i en stuga på landet för länge, i synnerhet inte när jag vet vad som pågår hemma..
Hmm.. Vi ser väl.

Nu ska jag i alla fall byta om och börja åka iväg mot gymmet för att instruera.
Tjarå

Blame it on the alcohol

Jag skyller på vinet. Hm... Jag gillar tydligen det här med att skjuta mig själv i fötterna.
Äsch.

Nu ligger jag i alla fall ute i solen och hoppas på bättre tider. I eftermiddag blir det brännboll och ikväll ska jag instruera igen.

Ja, the fabolous life of Nina

Nu..

.. drar jag och instruerar - Wish me luck!

Här har vi finallåten, I freakin' love it!

Sjukt gött liv

Nu har jag varit och shoppat lite. Mest för att det har varit så tråkigt väder och jag då behöver annan stimulans, men också som belöning för väl skriven tenta. Det blev en kofta, lite liknande mina hångelkoftor, och ett svart långt linne från vila. Dessutom köpte jag ett nytt träningslinne, det har jag absolut förtjänat!

Jag passade på att åka förbi på biblioteket och lånade lite grekiskakurser på cd-rom också, Nu ska jag köra järnet!

Fast först instruera ett pass och sedan hänga med mina tjejer. Kanske utgång? Nja, verkar mörkt. Men jag vill så om ni läser detta och är taggade kan vi väl gå uuut :)

Puss

Glädjedans!

Så var dagen inne. Tentaresultatet hade kommit. Lina skrev om det på sin facebook och jag fick panik. Kunde inte skriva in rätt adresser och bad till den gud jag i vanliga fall inte tror på. Så kom resultatdokumentet upp. Först så utzoomat att man inte kunde se något. Och jag zoomade in. Och jag hoppade runt av glädje! Två poäng från AB. Ja, jag vet. Som jurist ska man bara ha raka AB:n. I don't. Men jag bryr mig inte. Jag har ett jävligt roligt liv och jag pluggar på gränsen till ingenting. Jag var fan i mig säker på att det var den här terminen jag skulle åka på ett U eller åtminstone mitt första B. Jag har varit en gränslöst dålig student hela våren. Och så får jag Ba. Eller inte bara det - ett starkt Ba!

JAG ÄR SJUKT LYCKLIG JUST NU!

Obeskrivlig lättnad.

Jag har nu 3 års juridikstudier bakom mig. Avklarade. Motsvarande en fil kand.
Jag tänker kosta på mig att vara lite nöjd med mig själv, köpa mig nåt roligt i present.
Bara för att jag är jag!

HAHA!


Sov gott pussycats

Jag har varit sjukt duktig och påbörjat garderobsstädningen, men kläderna tar aldrig slut och jag vill gå och sova.
Så nu tänker jag ta ett kort bad och lyssna på min softaste playlist av alla de softa playlistorna jag har, sen get into bed.
Imorgon ska jag sola ryggen. Sen grill.. och fest?
Puss!

Mört

Nu är min kropp mör, sjukt gött! Jag gick först på ett step muskelpass och sedan vidare till body balancen. På steppen var jag lite orolig för att jag skulle tappa krafterna och vågade därför inte riktigt ta i allt vad jag kunde, så när vi körde finalen hade jag nog kunnat köra ett par finaler till. Men det var ju lika bra eftersom att jag skulle på ett till pass, och på body balancen fick jag anvönda de krafter som fanns kvar. Redan nu på andra passet kändes det bättre än första gången. Fast det kanske har att göra med att jag stod längst fram också. Jag gillar att kunna se instruktören up close så jag ser exakt vad han/hon gör. Och så gillar jag att kunna se vad jag själv sysslar med. Jag tror det är en dansarskada. Dels vill man göra rätt, dels vill man se hur det se ut.

Anyhow, nu sitter jag och äter en görgod squashlasagne som min mamma har gjort till mig. Resten åt vanlig men hon var en ängel och gjorde en special till mig. Min mamma är rätt bäst emellanåt. Oftast. Alltid. Bara lite dolt ibland av en del överbeskyddarfasoner.

Klockan nio ska jag säcka ihop framför tv:n, måtte det gå nåt bra!
Puss!

My monday

Hyn på min bröstkorg har antagit en något rödaktig nyans. Mest brun, men med betydande inslag av rött. Oops. Eller äsch. Jag har ju fått färg, hehe.

Nu är det kaffe och en dokumentär på SVT Play som gäller - Rör inte min sup. Hmm..En kort reflektion? Man ska nog akta sig för att dricka alkohol i närheten av mindre barn. 

Om ett tag ska jag träna! Ingen power walk idag än så länge, kanske går jag ut sen ikväll. Jag är dock inte så taggad, kör hellre hårdare på gymmet!

God morgon!

Jag ligger ute i solen och njuter. Det här kommer att bli en bra vecka, I'm sure!
Utgång imorgon? Jag hoppas på det. Sen bara träna, sola, kanske Luleå till helgen.
Nu ska jag gå ut och fortsätta med min bok, var bara tvungen att se vad klockan var eftersom att somnade till lite i solstolen. Hah, gött liv!

Ljuva sommar

Hejsan raringar! Jag har precis sett klart Wisegal, med bl.a. Alyssa Milano. Den var i och för sig inte överdrivet bra men hur underbart är det inte att kunna se en film på kvällen utan att känna att man borde plugga istället? Ljuvligt!

Imorgon ska här solas. Och powerwalkas. Och tränas något på kvällen. Det blir nog en bra dag.


Lite fler bilder



If the ocean was whiskey..

I eftermiddags åkte vi ut till havet för att fira mormors födelsedag med en middag på en herrgård. Det var superfint men lite kallt i blåsten. På herrgården serverades buffé, vilket gjorde att jag kunde undvika allt med för högt GI, men det var allt lite torftigt att inte äta potatisen... Jag kände mig som Rudolf i Sunes jul!

Anyhow.. lite bilder ska ni få






En bra söndag

Vädret är underbart, jag är inte bakis och mormor fyller 75. Det är en bra dag idag!

Ska strax gå ut i solen igen (även om det blev lite molnigt just nu), sen lunch och fix och om ett par timmar ska vi åka ut till havet. Inte för att bada, men för att kolla runt och sedan äta middag på ett värdshus där ute. Jag är ganska lycklig just nu!

Igår var för övrigt mycket trevligt, jag älskar faktiskt utgång i Umeå. Fast med måtta.

Mera fest!

Nu åker jag iväg på fest igen.
Härrå!



Suget

Åh, ni anars inte hur bakissugen jag är just nu. Mest på sorbet. Gaah, så gott.
Men jag håler ut. Nu ska jag kila ner och se om det finns några pistage-nötter.
Puss!

Mera midsommarbilder

Kolla in hemmafrun!





At the party

Jag fick ner två flaskor vin på något sätt. Idag mår jag därefter... Uäk.






Midsommarlook

Visst blev kransen fin när den vart klar? Gula, rosa, blå och vita blommor hittade jag!




Kvällens aktiviteter

Nu ska jag dra på förfest-listan, hoppa in i duschen och göra mig iordning för middag hos Carin. Kransen har fått mera blommor och jag har gjort tzatziki som mitt bidrag till maten. Funderar fortfarande på om jag ska sätta i nån vitlök, haha.

Sen får vi se vad det blir, kanske är vi där hela kvällen? Jag är lite småsugen på att åka vidare men det beror på vad värdinnan och resten vill!

Ha en fin midsommarafton iaf!

För hon har blommor i sitt hår

Vi var på Gamlia och kollade på folk och knöt kransar i det fina vädret.

Maja kämpar på


Micca knyter, jag softar


Men tillslut kom mer björkris ochjag gjorde också en krans

Midsommarfirande!

Glad midsommar hörrni! Nu tar vi den här dagen för vad det är; skiter i om vädret är sådär, grillen vägrar tända och någon blir för full och spyr i en buske. Det är så det är på midsommar.

Jag har i alla fall börjat dagen med en power walk längs älven. Halvtråkigt väder och en hungrig Nina eftersom jag inte orkade äta frukost innan. Jag har börjat bli SÅ himla äcklad av ägg. Ösch! Kunde knappt förmå mig att stoppa in gaffeln i munnen imorse. Nu har jag beställt tomat- och basilikakeso och kalkon så att jag slipper dom där sat-äggen till frukost. Blä, jag mår lite illa nu när jag tänker på det faktiskt...

Strax är det lunch och sedan ska vi åka iväg till midsommarfirandet, jag ska möta upp mina vänner och hänga lite. Jag undrar om dom har någon kransverkstad. Man bara måste ju ha krans på midsommar, I don't mind bugs and stuff!

Nu ska jag tydligen marinera mitt kött till ikväll. Kan bli spännande.
Hej så länge!

(Erika och Andreas hade görsnygga kransar för två år sedan)

Behov

Åh, vad jag skulle behöva lite kärlek just nu. I hate this part right here. Tomheten är ju det tråkigaste. Vakuum, ni vet.
Livet är såå mycket roligare med lite fjärilar. Kan ingen ge mig det typ NU?



Najt

Nu går jag och lägger mig, ser på lite tv och somnar sött. Imorgon nya tag, först traditionsenligt midsommarfirande och sedan middag, vin och vänner. Mysigt!

God natt hjärtan!


Noll kraft

Nu går det låångtsamt här! Min kropp är helt tömd på energi efter passen. I slutet ville jag dö lite, faktiskt. Fast att det var kul och min bästa instruktör. Det var bara skak kvar i benen! Hur som helst stod jag ut, och är grymt nöjd med mig nu även om det såklart känns bättre efter ett pass där man känt sig stark rakt igenom..

Mamma och pappa kom precis hem från ica så nu ska jag kila ner och se om dom har köpt något gott gi-anpassat som jag kan tugga på i väntan på middag. Nåt och en cola zero... Mhm!!

Imorgon midsommar; kan bli bra, kan bli galet. Och vad ska man ha på sig? Orkar inte riktigt bry mig. Finns lite för många klänningar i garderoberna för att jag ska få köpa något nytt. Kanske den vita jag hade på Skvader Dam? Vet inte vad resten kör på för nivå, och det lär ju bli kallt som satan att sitta ute i rumpkort... hmm, we'll see!

Puss och hej så länge iaf!

(Lekar på midsommar för två år sedan. Ljuvligt väder, kan man hoppas på det i år igen?)

Träna, träna!

Nu åker jag och tränar med brösten upptryckta och nylagd make. Herregud, man kan ju inte stå och stirra på sig själv i 1,5 timme om spegelbilden ser ut som skräp!

Hej så länge!


Sool!

Ljuvligt väder idag! jag skiter i att det är lite kallt, i lä funkar det fint med bikini ändå! Nu ska jag göra ett gigantiskt glas med kaffe, äta någon form av charkuteri (mellanmål för en GI:are) och ligga ute i solen en sista halvtimme innan jag ska fixa mig och åka iväg på core och step dance!

Hejhej!

Morgon-pw turned lunch-pw

Lite sen, men bättre sen än aldrig, pw. Nu stoppar jag in lurarna i öronen och trotsar molnen.
Ses på en timme eller så, då kommer mormor och morfar till stan också.
Puss!

Läsarbrev

Hejsan alla KP-diggare.
Jag är en tjej på 23 jordsnurr som har ett problem.
Varje morgon när jag äter frukost läser jag dagstidningen. Sedan börjar jag lösa Sudokut och KAN inte sluta förrän jag är klar. Det här betyder att mina frukostar kan bli långa, väldigt långa. Nästan så att jag sitter i pyamas ända fram till  lunch. Men jag kan bara inte sluta!

Nån som har samma problem? Hur ska jag kunna sluta?
Hjälp!
/Sudoku-knarkaren

Fan

Två grejer jag verkligen vill göra krockar. Värdelöst faktiskt. Vi får se om detta går att lösa. Annars... ptja, blir det trist.

Nu ska jag i alla fall soova. Vi ses imorgon. Då verkar det bli sol igen (tack gode Gud!) och dessutom halvfint på midsommar.

Puss

Dansuppvisning

Baby var såklart bäst. Och jag är inte partisk alls, hehe.

(Första tjejen i rött från vänster)


Jag är bra på det här med fokusering. Här är hon iaf längst till vänster i den högra gruppen. Rödstrumpa!


När jag kom hem träffade jag Anden och Ille som var ute och åkte rollerblades, hurtigt!

Family comes first

Nu ska jag kasta i mig lite mat och sedan åka iväg för att titta på baby's dansföreställning. Hon kommer vara bäst, I just know it :D

Ses senare!

Skitblogg

Jag skrev precis ett halvlångt inlägg och så försvinner det. Jävligt onödigt.

Nu går jag ut i solen igen. Ny bok. Mera bränna.
Tjarå.

The sun is shining!

The weather is sweeeet!
Nu är det jag som äter frulle ute på altanen och sedan tar en pw längs älven.
Ljuvliga sommarväder!
Puss

Lifestyle Woman

Tidningen jag köpte idag var en ny sådan, Lifestyle Woman heter den och satsar tydligen på att vara lite exklusivare än andra dam-/tjejtidningar. Jag måste säga att än är jag inte särskilt imponerad. Nästan direkt hittade jag slarvfel och jag tycker att det saknas... jag vet inte vad det är... personlighet? Det känns som att det skulle kunna vara direktöversatt från en amerikansk utgåva, med lite svenska tillägg i form av recensioner och dylikt. Men än har jag bara läst en del av tidningen, det kanske blir bättre.

Nu ska jag get to bed och läsa vidare. Imorgon har jag tänkt börja dagen med en pw och sedan ska det tydligen bli sol. ÄNTLIGEN!

Puss!

Bättre idag!

Helt galet kul på passet ikväll! Jag var supertaggad trots trötta ben och konstigt humör innan jag åkte iväg hemifrån! bara vrålade hela passet! Och efteråt kom det fram en kvinna och sa att det var ett mördarpass, men jättekul. Man KAN ju inte få bättre respons! För tungt ska det vara, och i kombination med kul så är det ju perfekt. Dock är det där med hur tungt ett pass är så himla individuellt, och det beror så mycket på hur taggad man är en viss dag. Om man tar ut varenda rörelse blir ju vilket pass som helst görtungt! Men jag är glad ändå, är hon nöjd så är jag nöjd!

Nu har jag badat i lugn och ro, snart har jag läst ut min bok. Det tog en jävla tid. Klockan nio har jag tänkt se Mythbusters på discovery, det enda bra som går. Haha!

Imorgon nya tag!
Puss!

Nu skiter vi i det där...

.. och koncentrerar oss på viktigare saker - typ shopping! Jag älskar underklädersrea, idag har jag köpt 5 par undies, två styckna till bh:ar jag redan har och tre udda, so much fun och så billigt!

Jag köpte ett turkost linne/klänning också, i en modell som jag redan har. Ni som var med i lördags vet vilket :)

Efter shoppingen gick jag in på ica och köpte lite grejer till mamma, och cola zero och en tidning till mig. Det kunde hon bjuda på, hehe :D

Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sedan äta lite mellanmål, om två timmar ska jag instruera igen.
Ciaociaaaooo

Gah

I hate this. Nu har jag ångrat mig igen.
bläääää

Nä. Nu tröttnade jag. Bara sådär.

Det var det här jag riskerade hela tiden. Inte ett krossat hjärta men samma jävla situation som SÅÅ många gånger tidigare. Jag orkar inte! A fucking waste of time.

Suck, suck, suck. You ain't gonna make me feel blue anymore.

 

Dagens pose

Men eftersom jag fortfarande är en sumo så fotar jag bara från brösten upp! Idag i nytt linne från monki med snurrad rygg. Inte för att ni ser det. Inte för att ni bryr er. Inte för att jag bryr mig om vad ni bryr er om. Men.

Förhoppningsvis är dom där hamsterkinderna snart ett minne blott!

The title

Idag var vägarna fria, gö-hö-hött!
Nu ska jag hoppa in i duschen to pretty things up.
Ni kan lyssna på den här sålänge!
 

I want the title
I wanna be known as your girl
I wanna kick it wit you like your best friend
So let a girl come in your world
I wanna be your lady

Näj, inte just nu. Men historiskt sett.

We give it another try

Nu gör jag ett nytt försök med dom där jävla vägbyggena. Ska skjutsa syster till dansen. Jag förlitar mig på att det inte är några köer annat än under rusningstrafik. Borde sålunda kunna glida genom stan såhär på förmiddagen. Låt det vara så! Haha, närå, nu har jag ingen tid att passa så en liten kö hade jag faktiskt kunnat hantera. Men inte i uppförsbacke med en bil precis bakom. Var livrädd för att jag skulle börja rulla bakåt in i den så jag låg i dragläge och hörde motorn VRÅLA hela backen. Ojoj, stackars växellåda...

Sen ska jag hem och softa. Ingen pw idag, min kropp är fortfarande utmattad efter gårdagen och ikväll ska jag instruera igen.

Nu är det bäst att jag kilar ner till baby innan hon ropar att det är mer än dags att åka.
Puss!

Helt död

Det var sjukt kul på passet idag! Emma, Marie och Elina var där och det gav mig åtminstone dubbelt så mycket energi som vanligt! Tack, tack, tack raringar!

Men efter att jag har haft pass får jag inte sällan världens huvudvärk och blir helt skakig i kroppen. Det är sån urladdning, och man är så koncentrerad så när spänningen släpper kommer huvudvärken som ett brev på posten. Nu har jag i alla fall lyckats få i mig lite mat och ska sjunka ner i badkaret med min bok i en timma innan csi börjar.

Pust, bara att skriva detta var en utmaning.
Vi hörs hörrni!


Dansa dansa

Mamma ringde när jag var påväg hem från stan för att fråga om jag kunde hämta baby sis på dansen och motvilligt svarade jag ja, trots att jag behövde hinna äta och förbereda mitt pass innan jag skulle iväg och instruera. Jag tänkte ändå att så fort som jag kör så tar det ändå max 10-15 min, så jag gjorde iordning min mat innan jag for så att jag skulle spara tid när jag hade hämtat henne.

Tror ni inte då att HELA JÄVLA STAN  är en byggarbetsplats? Jojomän, och det innebar att hela jävla stan var en enda lång trafikkö såhär i rusningstid. Jag kom hem en halvtimme senare till iskall mat, sur som satan. Eller mest uppstressad. Nu har jag lugnat mig lite, kört igenom styrkelåtarna och koreografin lite kort. Dricker lite kaffe, strax ska jag hoppa in i bilen igen och åka iväg till gymmet. Hamnar jag i något som ens liknar en kö finns viss risk att jag kör av vägen och in i närmaste klippvägg, jag står förfan inte uut! 

Jaja, nu ska jag sluta obsessa. Lugn och fin. I Grekland lär jag mig förhoppningsvis att koppla av, tagga ner, andas in och ut.  

Lite musik for my lovers

Min plan för idag var att jag inte skulle sitta vid datorn halva dagen. Ändå sitter jag här och skriver på inlägg numer 4. Självdiciplin, kvinna! Så nu ska jag äta den där lunchen och sedan åka in till stan med Majs och Elina.

Ni får en skön låt medans. Ja, LYSSNA NU!



Skön, huh?
Puss!

Hmm...

Blev lite missnöjd nu när jag tittade på bilden i förra inlägget...

Är det bara jag eller har jag kissfärgat hår?

Måtte solen bleka bort allt det gula. Herregud. Jag ser ju inte riktigt klok ut!

'Cause once a good girl's gone bad, she's gone forever!

Låt er inte luras av den oskyldiga uppsynen. Tittar man noga ser man att toppen är ostruken.

I'm such a badass!

Måndagshumör

God morgon!
Nu kör vi va? Nytt liv och allt det där. Jag har i alla fall börjat dagen med en pw längs älven. Det var till och med sol då! Sen såg jag till att bli lite brunare. Cancerångest på det, men jag väger upp det med extra mycket antioxidanter idag så borde det ju jämna ut sig, helt klart!

Nu dusch och fix, sedan ska jag åka ner till stan en sväng. Pallar inte sitta här och trumma! Kan inte solen komma tillbaka? Life is much better när man ligger ute i en solstol!

Okej... tagga till!
Puss

Nu får det vara nog

Jag har haft bakisångest två dagar i rad nu och det är fan inte okej! Jag vet att det finns någon kemisk förklaring, att man använder upp alla lyckohormoner på fyllan eller något sådant, men gå runt och vara deppig utan anledning kan man ju inte göra!

Nu ska jag sova och när jag vaknar imorgon ska jag vara sjukt glad. Jag ska vara galet effektiv också. Göra en massa grejer som ligger och väntar på mig. Typ packa upp lådorna som är kvar sen flytten. Förbereda passet jag ska instruera på kvällen. Städa i den fördömda garderoben. Och så ska jag läsa ut boken som ligger och ger mig dåligt samvete. Inte sitta vid datorn halva dagen. Mhm... Imorgon startar mitt nya liv, helt klart.

Sov så gott älsklingar! Nu drömmer vi sjukt mysiga drömmar va? Vaknar och är lite kära!
Puss!

Leave that Sunday blues behind!

Glömde en viktig bild från igår. Nån tappade ett armband i sina strumpbyxor, hahaha. HUR går det till undrar jag?
Kul var det i alla fall. Puss på dej älskling!

Utmattning

Inte riktigt på humör på gymmet ikväll. Först var jag på steppen där jag bara mesade, orkade inte riktigt ta i. Efter det body balancen där jag stod längst nere i ett hörn. Jag kunde alltså fuska på i godan ro. Ingen såg ändå. Dessutom var det första gången jag var på body balance på länge så jag hade inte kört just det här passet förut. Dom här passen kräver ett par försök innan man hittar rörelserna och verkligen kan ta ut sig. Ska se till att gå på lite fler inom kort, det är helt underbart efter ett konditionspass. Jag somnade till lite under avslappningen, galet skönt!

Nu är jag ändå heeelt slut och ska ta ett snabbt bad (jajemään!) innan middagen.
Puss

James Fauntleroy - Te amo

Hur BRA är inte den här låten?


LYSSNA NU!

Istället för att städa garderoben


Dagen efter kvällen före

God morgon älsklingar!
Inte så seg idag som jag hade trott, jag känner mig rätt fräsch (invändigt, inte utvändigt ska tilläggas) med tanke på gårdagens aktiviteter. TC var superkul, mycket folk från förr och lite nya bekantskaper!

Idag har jag täkt ta mig iväg och träna, antingen stepmuskel och bodybalance eller pump och bodybalance. Vet inte hur sugen jag är på att skumpa runt på en stepbräda, även om jag mår ganska bra nu. Återstår att se! Nu ska jag gå ner och lägga mig under en filt i soffan med boken som jag fortfarande inte har läst ut. Det är söndag, och det är tråkigt väder så jag tycker att jag förtjänar det!

Ha en suuuperskön dag raringar!


Vin, vin, mera vin

Ikväll blev det tc, igen. Tredje kvällen denna vecka. Och innan dess förfest hos Tove och Sara.



Jag är supernöjd, det var en himla trevlig kväll!  Nu är det dock time to get to bed. Nya tag imorgon!
Puss


Sommar, sommar, sommar!

Solen gav upp, och så även jag. Nu tänker jag säta mig framför tv:n med en sen lunch bestående av rostbiff och grekisk sallad från igår. Livet är rätt gött ändå! :)

Ikväll blir det mera fest, just nu är taggen inte här men det kommer nog. Jag ska ta upp datorn och spela min pheta förfestplaylist när jag tar ett bad (självklart) och gör mig i ordning om ett par timmar.

Puss!
(Och tack till er som kom igår, och tack för hjälpen med matlagning och städ och dylikt. Mina vänner är inte bara snygga, dom är arbetsvilliga också. Gö-hö-hö-höött!)

Bilder

Dom safe:ar och grundar med lite bröd, smart thinking!


Jag och Andreas överträffar självaste MJ i blekhet! I blame it on the sunshine...


Kolla! Jag lyckades laga mat!

Mera bilder






Födelsedagsfirandet

Igår fick jag besök av mina finaste vänner (i denna stad, ni upsaliensare ska icke bli förringade ;) Fast det var ju några sådana här också) och jag bjöd på mat och marängswiss i sedvanlig ordning






Bäst!

Vet ni hur BRA idé det var att dricka en massa vin kvällen innan den stooora veckovägningen? Jo, det var en sjukt bra idé. Jag har nämligen fördrivit all vätska ur kroppen och vågen stod därför på -4,1 jfrt med förra lördagen! Ni som var här kanske förstår varför jag inte behövde marängswiss, jag får tillräckligt med njutning ändå :) Nu gäller det bara att köra på!

Jag är fett taggad!

God morgon

Nu sitter Doroteaborna och äter frukost här i mitt kök, mycket trevligt! Sedan blir det pw och... stan? :)

Ikväll: FEEEST!

Hejhej

Sex and the city!

Nu ska vi vara fruktansvärt förutsägbara och se sex and the city innan det är dags att get to bed!

Imorgon väntar födelsedagsfirande och annat. Tjejerna har till och med tagit med sig träningskläder så att dom kan hänga med på min powerwalk - hur grymma är inte dom då?

Nej, nu får jag nog inte vara datanörd mer, dom mobbar mig lite. Men det är ju så kul :D
Puss och god natt önskar Vacuum Club! 

Massa mera bilder!





NU: VIN OCH DAMER!

Ännu mera!






Mera bilder!






Äventyr

Nu har vi varit ute på äventyr - halvt tagit livet av oss i klätterställningar och blivit antastad av fluktare, kanske!






Nu ärom här!

Dorro is in the house. MY house!


Tidsfördriv

Mamma försvann med bilen så jag hann inte åka och sola, nu har jag i alla fall fixat två olika sorters kött till morgondagen. Jag är SÅ huslig.

Fast nu tänker jag gå upp och sminka mig. Kan ju inte åka och träna osminkad, daaaah!

Och så grattar vi baby som får sommarlov idag!
Hon är himla gölli, även med hjälmfrilla i Åre!


Kul!

Om jag vill slippa alla dom där hemska osminkade, feta, nyvakna bilderna kanske jag borde köra på den här posen lite oftare? På längdskidor i stugan i påskas, jag hittade just bilden på pappas dator. Har en känsla av att jag var något otaggad på att fastna på bild. Eller så stod jag bara på i nedförsbacken!


Äh, kunde inte hålla mig från vågen!

Jag var bara tvungen att väga mig, det har blivit något av ett tvång, hehe. Hur som helst var resultatet superpositivt! -0.5 kg från igår.

Det betyder -2.9 kg sedan i lördags. Kan ni fatta?? Jag SKA klara 3 kg på en vecka. Jaja, det är bara vatten. Men det spelar ingen roll, för man blir taggad ändå! Dessutom ger det mig ett gött försprång i förhållande till min plan. Där har jag satt ett kg i veckan tills jag väger 55 kg. Hehe. Kanske inte särskilt realistiskt men jag ska geallt denna gång!

Nu frulle!
Pöss

Kan man kombinera GI med födelsedagsfirande?

Hur går det med GI då, kanske ni undrar?

Jaa.. går väl bra. Men det är klart att man måste få äta lite tårta på sin "födelsedag". Så jag inledde dagen med en liten bit marsipantårta. Av den anledningen kommer jag inte att väga mig idag. Eller imorgon. Väntar tills på lördag. Och imorgon kanske jag äter lite marängswiss. Eventuellt. Det beror på hur berusad jag har hunnit bli, jag brukar  nämligen inte vara särskilt sötsugen när jag börjar bli full och då är det ju fruktansvärt onödigt att förstöra GI:n.

Nu var det städande som väntade, men det ääär ju så tråååkigt. Hmpf.
Puss!

Materialist? Javisst!

Morning lovers!
Uppe med tuppen, don't you think? Det beror endast på att min familj firade min födelsedag idag, en dag för tidigt. Pappa åker alltid till jobbet runt sju så firandet får göras tidigt, tidigt. Jag hade valt alla mina födelsedagspresenter från mams och paps själv. Önskade mig ked's, en hårkräm och rouge. Sen sa jag till mamma att köp nu inget bara för att köpa. Det kan ju låta som att jag är otroligt miljövänlig, godhjärtad icke-materialistisk. Tyvärr är det emellertid inte så. Jag ville bara hellre ha pengarna än presenter. Usch, så hemskt det ser ut i text. Men vafan, ska man knappt jobba under sommaren och sedan åka till Grekland i ett år så finns det hål att fylla. STORA hål. Dessutom tror jag mina föräldrar tycker att det är ganska skönt att slippa försöka fundera ut något passande.

Av min syster fick jag en grekisk parlör. Himla kul faktiskt, nu ska jag banne mig börja träna! Jag ska försöka lära mig det grekiska alfabetet. Träna, träna, träna. Minns ni hur man satt och skrev stora och lilla A, B, C, D osv i skrivböcker när man var liten? Well, it's time to start over!

Nu ska jag i alla fall städa lite på mitt rum. Sen sola, hehe. Sen träna, städa vidare, åka och handla inför morgondagens festligheter och så ikväll kommer damerna, SÅ KUL! :)
Tänker ni ha en lika bra dag som jag? Jo, det tänker ni!
Puss!

Finbesök!

Woho, imorgon kommer värsta finbesöket från Norrlands inland! Maria, Linn och Martina kommer och hälsar på från Dorro! Sjukt, sjukt kul ska det bli! :) Dom stannar över fredagen också så de ska vara med på min födelsedagsmiddag, underbart!

Här har ni de tre damerna längst till vänster - Tingeling, Hello Kitty och Madicken. Vardagsklädda, såklart!

You better get your ass of that chair!

Just ja, jag har hunnit med en till sak idag också! Det blev lite hastigt och lustigt när vi skulle åka hem från Peter, för att pappa skulle hinna till fotbollen och för att jag skulle hinna träna. Kom till gymmet precis i tid till ett stepmuskelpass. Görtungt, och rolig koreografi! Jag träffade några av kvinnorna som var på mina pass förra sommaren där också, dom är så himla trevliga och gör det KUL, KUL, KUL att instruera!

Nu ska jag ta ett bad. JA - jag älskar att bada. En bok, och radion eller någon bra musik från datorn på och jag är in heaven. Sen ska jag sova, för imorgon fyller jag nästan år. Jag ska i alla fall bli firad imorgon för papi och brorsan åker till stugan på kvällen för att lägga ut bryggan, sätta i båten osv. Och då missar dom min riktiga födelsedag som är på fredag. Mamma tycker att jag är gammal nog att inte ha pappa hemma på min födelsedag, bah!!! Pappa däremot börjar få lite ångest och säger gång på gång "Om vi nu ska åka.... Jamen har nån kollat vädret? Det kan ju bli storm". Hehe. Han vill inte erkänna det men jag tror nog att han tycker att det är lite jobbigt att åka bort från familjen överlag, och från min födelsedag särskilt. Jaaa ni... Gossar!

Nu bada! Bahbaj!

Studentmottagning

Strax efter att jag skrev förra inlägget åkte vi iväg till min tremenning på studentmottagning. Där bjöds på mat (jag åt sallad, lax, rostbiff och dubbelmarinerad oxfilé - och avstod pajer, potatissallad och melon) och sedan tårta och kaffe (jag drack kaffe och cola zero). (Duktig va?)

Här är studenten, lil' sis' och big bro' (Notera babys nagellack, nån som känner igen? ;))


Studentens kusiner Lina och Lisa


Och här får studenten hjälp att skära upp tårtan av Tobias


-0.2

Just ja. -0.2 till. Haha. But every step counts :P


-2.4
sedan i lördags alltså! Gö-hö-hö-hött!


Shoppi shoppi

Efter Peters student åkte jag en sväng förbi stan för att köpa ett par nya Ked's som mina föräldrar ska ge till mi i födelsedagspresent. Mamma sa först "Och så kan du ju slå in dom också" men då totalvägrade jag, haha. Hon menade nog iofs att jag skulle be dom att slå in dom i affären men det gör dom väl sällan i skoaffärer? Hur som helst får hon faktiskt slå in dom själv, kom igeeeen! :D

Jag hann in på h&m en sväng också och köpte lite underkläder (varför dååå? Haha, åååh jag är så dålig. Maja slå mig lite när vi ses) och strumpbyxor. Sen kilade jag in på gina också och köpte ett  slappt linne och nya solbrillz eftersom jag tagit sönder båda paren jag köpte tidigare i år... Klant!

Nu ska jag fixa mig lite och sedan ska vi åka på Peters studentmottagning. Måtte de ha något gi-vänligt för jag är görhungrig efter en lunch enbart bestående av halloumi, ruccola och tomat.
Puss!

Studenter, studenter

Jag känner mig oftast som en riktigt jävla student. Inte idag dock. Idag är det andra studenter det handlar om. Tillexempel min fina tremenning Peter som tar studenten idag, Grattis raring! Jag och min bror var på utspringet och gav blommor och han var så glad och spexig i sedvanlig ordning! Han tar alla chanser att skämta med folk runt omkring honom. Säger jag tillexempel "det är mat nu Peter" svarar han "va?", och jag säger igen att det är mat, "va?" säger han varpå jag för tredje gången säger att det är mat. När han då säger "va?" igen ser man ett litet flin, inser att han bara driver med en. Haha! Han är så kul!

I specklasserna verkar dom föresten ha sån familjekänsla, han fick paket efter paket av klasskompisars föräldrar och lärare och alla kände alla, mycket mysigt!

Klart killen ska hålla tal! Min bror och Peters kusin Lisa i bakgrunden.


Studenten med sina föräldrar och skylten. Hur gullig var han inte när han var liten?

Vin och damer - en kombo in my taste

Steppen gick super idag. Eller ja, super är kanske att ta i, men jag fick ut koreografin utan problem, muskellåtarna gick okej (förutom en låt där jag HELT tappade min räkning, men jag hittade på lite och det funkade ändå) och jag hann nästan i tid! Det kom fram en tjej efteråt och sa att hon var supertaggad inför nästa vecka - gulle! Precis vad man vill höra :)

Efter passet åkte jag hem, helt död feter att ha repat korr hela dagen och sedan kört passet, och duschade, fixade hår och fejja. Sedan åt jag kräftstjärtar, gräddfil, persilja och salt och peppar till middag, hehe. torftigt kan man tycka men det var faktiskt rätt gött. Och jag blev bara.. ehh.. en timme sen till vinet på tc. Där satt nämligen en massa damer och väntade. Supermysigt var det med en massa snack och skratt! Efter det gick vi pådonken där jag var duktig nog att inte köpa en mc flurry marängswiss (HUUUUR gött hade inte det varit? Jo, sjukt gött. Men jag var faktiskt inte särskilt sugen).

Nu har jag druckit en loka, it's my drug, it's my medicine. Och alldeles strax är det dags att hoppa i säng med me, myself and I. Tja.. vissa har det bra. (Jag alltså). Rawr. Haha. (Vinet måste fortfarande verka!)
God natt älskliga ni!
Ses imorrn!

Daradadadumdara

Take one step at the time, lala. Jag tror att jag kan ha fått en stressfraktur i en av mina tår. Det känns som så. Och nu ska jag iväg och instruera step, gött! Jaja, det är ju bara en tå av tio, det ska jag nog fixa, haha.

Idag har jag repat styrkelåtar och koreografi, gjort klart utlärningen och solat, solat, solat. Lite röd är jag nog, eller nej; Jag har fått FÄRG. Hehe. Dampig är jag uppenbarligen också.

Nä, nu ska jag fixa iordning mig lite inför passet. Jag kan ju inte se ut som skräp när jag ska stå på scen!
Puss på er hjärtan!

God morgon!

Det tog en himla tid att somna igår, och en himla tid att ta mig upp imorse. Men nu är jag vid liv. Här ska ätas frukost och sedan gås ut på en pw hr jag tänkt. Sen städa och fixa på rummet lite. Kanske sola om det blir tillräckligt varmt och fint ute.

Ikväll ska jag instruera första passet för sommaren. Det är alltid lite nervöst med ett nytt pass - och på ett nytt ställe (ska musiken funka, kommer jag förstå tekniken osv) men mest kul. Jag är ju på mitt favoritgym alla kategorier!

Och så lite glada nyheter: -2,2 står vågen på idag (jag vet att man inte ska väga sig varje dag men det gör mig mera motiverad. Jag har a short attention span!
Nu ska jag kila ner, puss på er hörrni!

1000 bilder jag INTE vill se innan jag dör

Jag har ingen bra plats för min dator på mitt rum och sitter därför vid skrivbordet ute i det övre vardagsrummet, framför den stationära datorn. När min syster har dragit igång den datorn någon gång under dagen så står den på tills dess att jag går och lägger mig. Och eftersom att min skärm är betydligt mindre än den stationära datorns ser jag den senares skärmsläckare konstant. Min pappa har valt att köra alla bilder på datorn som ett bildspel som skärmsläckare. Kul kan man ju tycka. Eller så kan man råka se en eller ett par bilder och drabbas av akut panik. Dom är nämligen inte bara fula. Dom är fruktansvärda. Och det är ingen hejd på dom. Bild efter bild föreställande osminkade, nyvakna, feta människor (okej, det är bara mig själv jag pratar om). Antingen är jag sådär ful jämt, eller så umgås jag bara med min familj när jag är osminkad (högst tveksamt eftersom att jag ytterst sällan är osminkad), eller så fotar dom bara när jag är osminkad, nyvaken och fet.

Hur som helst så håller det inte att datorn har den där skärmsläckaren. Herregud, folk kan ju se den! Nu är det jag som byter ut den mot något säkrare. PRONTO.

Powerwalk

Precis klar med styrkelåtarna till imorgon, det här blir nog bra! Bara massa rnb såklart, hehe. Får se om det faller i god jord, annars kanske jag byter ganska snart. Men det är görfina låtar så jag hoppas på ett positivt gensvar :)

Nu ska jag iaf dra på mig skor och jacka och gå ut på en powerwalk. För vad är väl livet utan sådana?
Puss på er hörrni!

Sommar!

Den här låten ger mig sommarkänslor en masse! Den lyssnar jag på när jag gör mig i ordning för att åka och shoppa lite träningskläder. Ikväll har jag tänkt gå på ett step muskelpass. Nu kör vi!

Khaled & Magic System - Même pas Fatigué

Två bra grejer!

Jag glömde berätta en mycket trevlig grej, GI har nämligen givit resultat och imorse stod vågan på -1,8 jfrt med i lördags. Gö-hö-hö-höött! Det är det som är så bra med Gi, att man tappar en massa vätska fort som attan, så att man blir taggad att köra på!

Nu har jag gjort klart stepkoreografin. Ska fixa lite styrkelåtar och sedan åka och sola.
Pöss på er älsklingar!

Ja just ja, var ju en annan bra sak också! Förutom min isländska facebook-vän som ska till Grekland i höst har jag nu även fått en italiensk dito. Av manligt kön. Tyvärr levde han inte upp till mina förhoppningar men han kanske har någon vän? ;)

Jaja, styrka var det nu. Hejhej!


Blondt

Färdigslingat var det här, jag är supernöjd över att slippa utväxt och grådaskigt intryck. Passade även på att köpa hårkräm, stylingpulver, foundation, puder och ett nytt nagellack :D Egentligen är jag pank men jag låtsas inte riktigt om det. Livet är ju så tråkigt när man är pank!

Nu ska jag göra halloumisallad till lunch och sedan fixa mitt steppass till imorgon, packa upp en massa lådor och påsar och slutligen sola. Kanske åker jag och tränar ikväll också så att jag får kolla på maskineriet innan imorgon. Vi ser väl.


Här kommer en liten bild på frillan bara, jag ber om ursäkt för kvallan men ni får helt enkelt leva me't.
Puss!


Blondare och blondare dag för dag

Nej, jag pratar inte enbart om att dom smarta hjärncellerna sakta men säkert byts ut mot dumma hjärnceller (någon min basgrupp på T6 var fullständigt övertygade om. Varför blir vi annars konstant osmartare?), utan om att jag ska till frissan alldeles strax för att försöka få bukt med min fruktansvärda utväxt. Klippa vägrar jag dock. Jag vill ha låååångt.

Men först bör jag nog klä på mig och sånt. Och i röran som ska föreställa mitt rum kan det ta tid att hitta det man vill ha.
Ha en skön dag i alla fall raringar!
Puss

Duktigt emellanåt

Jag tog mig ut på promenade, och det var helt underbart! Kvällssol och vindstilla. Lite svalt i luften men det funkade. Jag träffade Ille och Andreas på vägen också, det var himla kul! Nu är det dags för mig att hoppa i säng, imorgon har jag nämligen tänkt åka och försöka få en tid på en frisörsalong där de bara har drop-in. Det gäller att vara där i tid sånna här tider på året när alla vill fixa frillan. Typ dagarna innan skolavslutningar och student.

Så sova var det. Fast först några kapitel i min bok. Och typ tio varv med Maxwell - This woman's work. Lyssnade ni inte på youtubeklippet tidigare så MÅSTE ni göra det nu. Den är ju ba ljuvlig!
Pussar

Nu är det dags!

Jag har segat hela dagen men nu ska jag ut på power walk! Annars kommer fläsket sitta kvar, och så kan vi ju inte ha det!

Ses på ett tag hörrni!
Puss!

Några till




Tentafestbilder!

Äntligen har jag hittat min kamerasladd i alla dessa flyttlådor som ockuperar såväl garaget som mitt rum. Nu kommer därför lite fina bilder från torsdagens tentaferre, enjoy!






Föresten!

Jag förutsätter att ni röstar idag. Annars ger ni i princip en gratis röst till partier som sd eftersom att de inte får det motstånd er röst kunnat ge. Det är för fan ens medborgerliga plikt att rösta! Och även om parlamentet inte har överdrivet stor makt nu så kommer det förändras - inom kort. Allt i och med Lissabonfördraget som förändrar i princip hela EU:s uppbygnad. Tänkte bara säga det.

Själv röstade jag i torsdags. På fyllan. Hehe. Nej, full var jag inte, men lite tipsy!
Nu ska jag börja läsa den där boken. Fastnade med lite annat.
Puss!

Kärlek!

Hittade denna underbart fina låt i ljuvliga Hibbs blogg (http://stureplan.se/frame.php?main=/  ni hittar den där men jag lyckas aldrig länka) . Den har spelats varv på varv på varv här i huset idag. Njutning!


Söndagslunk

Sommarlov, åh, ljuvliga sommarlov! Här händer inte mycket. Idag har jag följt med mina föräldrar och köpt lite blommor. Jag valde en tomat- och en squachplanta, hehe. Går grejerna inte att äta är dom väl inget att ha? Fast jag köpte en superfin lila blomma också. Men den får jag väl provtugga senare, kan ju vara ätbar!

Efter det en sväng förbi mitt älskade maxi. Jag botaniserade bland charkuterierna eftersom jag inte kan äta så mycket annat just nu. Köpte även en ny deckare, Mons Kallentofts Sommardöden. Som ni märker älskar jag deckare. Det är lov för mig.

Nu ropar mamma att det är kaffe där nere, gött! Kan inte hålla mig från mitt älskade kaffe som jag hade tänkt. Addiction! Men jag ska dra ner på mängden i alla fall.

Ha en skön dag älsklingar!
Puss

Nya tag!

Jag tog mig ut på min promenad, men det var rätt trögt och sedan somnde jag i soffan i ett par timmar. Jag känner att jag är i behov av vila, vila, vila! Tillslut vaknade jag till liv i alla fall, och då kastade jag mig ut i bilen och iväg till solariet. Lite brunare, lite bättre.

Ikväll ska jag och Majs mysa hemma hos henne och sen gå ut och ösa någonstans. Det ska bli så kul att hänga med henne, I miss you konstant där nere ska du veta baby grrrrl!

Nu blir det badkar. Badkar, illustrerad vetenskap och en cola zero. Life doesn't get much better than that :D
Puss på er mina fina vänner!

Dag 1

Det börjar bli lunchtid. Jag är hungrgi som en gnu trots att morgonpromenaden inte blev av. Nu ska jag i alla fall äta och sedan leta reda på promenadvänliga kläder i en miljon blåa ikeakassar. Till veckan ska jag börja packa upp, men inte än. Sedan promenad nere vid älven, och kanske en tur till solariet så att jag får lite färg inför kvällens utgång. Jag är dock inte alls särskilt sugen på alkohol, kanske tar bilen. Vi får se..

Jaja, mamma ropar från köket. Vi hörs!

(Ljuuuva sommarlov)


Banta, banta, baanta

Idag drar det igång - stenhård GI och konstanta morgonpromenader! + lite träning på kvällarna till det. En hel massa sol också!

Nu ska jag börja med frulle. Jag undrar om mams har något gött i skåparna.
Puss

Jag är här!



Hemma i mitt flickrum. Just nu bara underbart. Om ett par veckor lär det vara blandade känslor. Har man en gång bott hemifrån är det ju rätt svårt att flytta tillbaka in under föräldrarnas tak.

Hur som helst har jag njutit till fullo av kvällen jag och min deckare (Nattfåk av Johan Theorin) har softat i soffan och dessutom tagit ett dopp. I badkaret. Lovely!

Nu ska vi äta middag, det blev lite förskjutet schema ikväll fast mina föräldrar äter ändå aldrig tidigare än åtta så det är inte helt överraskande. Puss på er

(Bilden är dock några år gammal. Sådär varmt är det defenitivt inte nu)

Dagen efter dopparedagen

Lina menar att jag måste uppdatera mera, och det är ju klart! Det var bara så mycket igår, bland annat strömavbrott i typ hela Uppsala?

Hur som helst åkte vi till älsklings-Karin efter tentan och åt tårta och drack kaffe med Dooleys, helt underbart (förutom sat-regnet som blötte ner mig och Mary). Jag fick ner en drink också innan jag gick och röstade till Europaparlamentet. Det bara måste man göra. Dricka en drink alltså.

Sen hem för att fixa iordning mig, i mörkret och utan helkroppsspegel. Jag kan med andra ord ha sett ut hur som helst. Men det sket jag i och åkte iväg till Nina för tacos, drinkar och vin. Suupertrevlig förfest verkligen! Vi har så sällan sådana här i Uppsala - det är jämt sittningar och jobbgrejer och annat som är i vägen! I sommar lär det dock bli en jävla massa förfester med mina älsklingar där hemma!

Hur som så åkte vi först till Snerikes där kön till garderoben var fruktansvärd. Varför funkar inte KK där också? Jag och Aino tog en öl i utebaren så att vi skulle hålla oss.. Eh.. varma,eller något. Sen börjar det bli mera suddigt men jag hade sjukt kul i alla fall. Och vaknade upp med ett ryck imorse! Allting var med hem, gött!

Nu ska jag kila iväg och köpa en sushi för det lär dröja innan jag får sånt nästa gång. Nu drar nämligen GI-summer of 2009 igång!

Puss på er älsklingar (och tack för igår, ni som var med. Hur bäst är inte ni?)

Tentadags!

God morgon hjärtan!

Idag gäller det! Samla tankarna, öppna juridiklådan i hjärnan och producera korrekta svar. Det är vad jag ska göra idag mellan 08.00 och 13.00. Sedan korka upp, det blir både vin och polsk sprit, haha. Bartömning!

Hur det känns? Nja, inte särskilt bra.. Men jag gör vad jag kan och så får det bli som det blir. Nu är det ändå för sent att ändra på hela våren.

Först ska jag i alla fall äta grillad paprika-keso med rökt kyckling och paprika i. En massa kaffe till det!
Sedan klappa lite på mig själv och säga att det ordnar sig.

SEN ÄR DET JÄVLAR I MIG SOMMARLOV!!


Time to get to bed

Jahapp, då var det bara att gå och lägga sig. Jag har dock druckit en och en halv liter cola zero under kvällens lopp och är alltså inte trött.. alls. Men jag har ställt klockan på kvart i sex för att hinna äta och fixa mig iordning i lugn och ro. Man BÖR vara snygg när man skriver tentan. Jag tror defenitivt att det ger en mental fördel. Heeeh.

Vi ser väl hur det här går. Jag är beredd på ett U men jag hoppas, hoppas, hoppas att jag har lyckats tillgodogöra mig åtminstone det grundläggande nu under tentaplugget. Jaja, GÅR DET SÅ GÅR DET.

Sen blir det tentafest och då skiter jag i om tentan känts helt åt helvete eller inte. Jag kör - ända in i kaklet!

(Förra årets UNDERBARA tentafest! Jag och prettylicious sitter på playan)


Mañana, mañana

Allt är just nu bara en enda uppladdning inför imorgon. Måtte jag klara tentan! Jag har i alla fall inhandlat tentapicnic i form av bananer, nektariner, nötter (och en massa annat yoghurt- och chokladindränkt) och drickyoghurt. Plus cola zero, naturligtvis!

Nu sitter jag och läser lite gamla tentor, inte klar ännu, det är lite skandal över det faktiskt. Men jag var iväg och tränade tidigare, lite seg i benen efter all träning denna vecka, ska bi skönt att vila några dagar nu. Träffade Lina den andra (eller första, beroende på hur man räknar) på gymmet och insåg hur mycket roligare det är med lite sällskap. Alla ni därhemma - känn er anmodade att träna med mig i sommar!

Jaja, ska inte slösa tid här. klockan åtta lägger jag ner!
Imorgon är det sommarlov, oavsett hur tentan går.
Pussar en masse!

PLÖGGA, PLÖGGA, PLÖÖÖGGA

Hejsan bloggen!
Jag har precis suttit och läst (och skrivit lite kommentarer) i Linas blogg, hon är så duktig på att uppdatera att jag blir litetaggad på att bli likadan!

Det händer emellertid inte särskilt mycket spännande här på kammaren. Jag läser, high-lightar, dricker kaffe och tar en sväng på dansgolvet (dvs mitt nu tommat golv, till tonerna av nån halvporrig rnb). Fastnade lite för länge i en diskussion i ett av Linas inlägg så nu är jag lite stressad, men jag försöker att inte let it get to me. DET LÖSER SIG, på ett sätt eller ett annat. Jag kanske träffar mig en rik Krösus i Grekland så kan jag stanna där nere for life. Just nu känns det väldigt lockande.

Jaja, jag var ju stressad, ska läsa vidare nu.
Puss på er älsklingar - om 22 timmar har jag sommarlov. GÖ-HÖ-HÖ-HÖÖÖTTTT!

Dan före... depparedan?

Nejnej, nu är det jag som tar och gaskar upp mig! Idag är det sista dagen med tentaplugg, imorgon tenta och tentafest, och på fredag bär det så äntligen av hem till min andra stad!

Ända molnet på min himmel just nu är att det regnar, och ska fortsätta göra så imorgon. Fan, jag vill ju dansa runt ute på bryggan med ett glas rosé. Äsch, det får väl räcka med sol i sinne, brun inne.

Nu ska jag i alla fall bege mig in mot köket för frukost och några sidor eg-rätt som jag sparade från igår. Sedan ska jag highlighta grejer. Jajebus. Ikväll blir det body toning, because I'm worth it!

Puss på er alla! Och lycka till till Lina som tenterar idag! Jag tror du spikar den (gör mig inte besviken nu, hehe)!

Tentaplugg, tentaplugg, tentaplugg

Här sitter jag och äter en underbart god lunchsallad med bland annat mozarella, soltorkade tomater och avokado. Det blev en tidig lunch idag eftersom att jag fick psykbryt på läsandet. Jag har delat in varje timme i tre block á 20 minuter, och med hjälp av tre "bokmärken" (egentligen ett sönderrivet prenumerationserbjudande. Très chic!) markerat ut 15 sidorsintervaller. Jag lyckas sålunda pula in 45 sidor per timme, vilket måste vara något slags personligt rekord vad gäller kurslitteratur. Men hur effektivt och motiverande det än är så blir man lite galen av att hetsa, särskilt idag när tiden precis räcker till till sidorna. Igår gjorde jag samma sak med ungefär hälften av en annan bok som var mer snabbläst, där hade jag åtminstone 3 minuter över för varje 15 sidor och kunde springa in på rummet och kolla datorn, göra nytt kaffe eller vad jag nu behövde för att glädja mig själv.

Men.. den här boken är lång och om jag ska lyckas förmå mig att läsa hela måste jag hålla tempo, och det gör jag bäst genom att tävla mot klockan (vissa av er vet ju att jag är något av en tävlingsmänniska, hehe). Och säg nu inget om att det är dåligt att hetsa sig genom boken, att man inte lär sig något då. För jag vet att det ultimata hade varit att läsa långsamt och föra anteckningar vid sidan om, men det hinnet jag helt enkelt inte. Och då prioriterar jag att ta mig igenom all "kurslitteratur" (detta är nämligen en ersättare till den riktiga kurslitteraturen) framför att göra mallar osv. Har jag aldrig uppmärksammats på ett juridiskt prolem tidigare är nämligen risken att jag missar det på tentan.

Jahapp hörrni, det här var den lunchrasten. Nu ska jag läsa i ett par timmar till innan jag får äta mellanmål.
(FYFAN VAD JAG LÄNGTAR TILL FREDAG)


En låt också!

Klart ni ska ha lite rnb också, tror inte att jag har postat denna förut.

Porrigt värre iaf! Wruffwruff!

Jeremiah - Birthday Sex


Bättre och bättre dag för dag!

Nu har jag skickat in ansökan för kurser till hösten och ansökan om bostad. Jag fick superbra hjälp av den internationella koordinatorn på min institution som till och med skickade iväg grejerna med universitetets post så att jag skulle slippa fixa frimärken och grejer som funkade till Grekland. Otroligt snällt! Så nu känns det bra på den där fronten i alla fall. Måste ringa koordinatorn på universitetet bara för att se om han har behandlat min språkkursansökan eller om den försvann i någon e-mails skräpkorg eller dylikt.

I övrigt har jag bränt upp mina axlar, men det är väl så det ska vara på försommaren..

Nu ska jag göra sallad till mellanmål/middag och sedan sola (mera, mera, mera. Lite rosa axlar har väl aldrig stoppat mig!) + läsa ett tag innan jag ska iväg och träna.

Har köpt vin till tentafesten föresten. Jajemän, NU KÖR VI!
Puss

Good morning pussycat!

Nu kör vi va? Jo, det gör vi. Snart i alla fall.
Här ska läsas och drickas kaffe och solas. Och ikväll ska jag åka och träna.
Fast när dom öppnar på universitetet ska jag börja med att fixa klart alla ansökningarna inför hösten.
Det är jävla massa formulär som jag inte fattar vad jag ska göra med!

Men nu är det dags att läsa. Jag har tänkt snitta 40 sidor i timmen, hehe. Klart det går!
Ha en sjukt bra dag nu alla!
Puss!

RSS 2.0